fbpx

Zolder, garage of berging ontruimen

Zolder, garage, kelder of berging opruimen.

Naast het ontboedelen van volledige woningen helpen wij ook met het ontruimen van alleen een berging, schuur, garage, kelder of zolder. Dit kan dus ook bij ontboedel.nl! Wij ontruimen uw zolder, garage of berging voor vaste, duidelijke en eerlijke tarieven!

Hoe dan?

Er is veel behoefte aan het maken van ruimte in en om het huis. Op vele zolders en in vele bergingen staan spullen en meubels waar al jaren niets meer mee gedaan wordt.

Wij ruimen deze ruimtes voor je op. Jouw wens wordt bij ontboedel vertaalt in één duidelijk tarief dat wij rekenen. Vraag het ons gewoon, dan kunnen we het direct aangeven. In plaats van een m2 prijs rekenen we bij “deel ontruimen” dus overzichtelijk in vaste tarieven. Vraag ons om informatie.

Heb je iets van waarde op zolder, berging, in je kelder ?

Heb je iets van waarde? Heb je een bijzonder object waar je de waarde van wilt weten?  Benieuwd wat dat erfstuk nu echt waard is of heb je iets op je zolder, in je garage, kelder of berging waar je toch niets mee doet? Laat het ons weten. Wij kijken er graag naar en wie weet kopen we jouw object van je.

Ontboedel mannen aan het werk tijdens het leegmaken van een huis. Ook ontruimen ze de zolder, garage en berging!

Waarom de zolder, garage, kelder of berging laten ontruimen door ontboedel.nl?

  • Het is sneller leeggeruimd
  • Wij leveren de ruimte bezemschoon op
  • Je kunt de ruimte naar wens een andere bestemming geven, veel door ons geruimde zolders zijn nu slaapkamer of thuiskantoor bijvoorbeeld
  • Ontboedel.nl neemt je zorgen weg
  • Wij gaan netjes te werk en komen altijd onze afspraken na
  • Ontboedel.nl zorgt ervoor dat jouw spullen worden hergebruikt
  • Wij werken discreet, transparant, duurzaam en vertrouwd

Wil je de zolder, garage, kelder of berging ontruimen?

Wil je de zolder, garage, kelder, schuur of berging ontruimen? Of wil je toch het hele huis laten ontruimen? Of gewoon een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen want we helpen u graag!

Voer uw zoekwoord in