Zo helpen wij u tijdens een woningontruiming na een overlijden

Vrijwel iedereen krijgt er een keer in zijn leven mee te maken, het overlijden van een naaste. Wanneer dit gebeurt, begint er vaak een emotionele en drukke periode voor de nabestaanden. Ze moeten enerzijds hun verlies nog verwerken en anderzijds dienen zij heel veel zaken te regelen. Denk aan de begrafenis, de verdeling van de erfenis en natuurlijk de ontruiming van de woning. In deze emotionele periode valt het vaak heel zwaar om zelf aan de slag te gaan met de ontruiming. Overal in de woning staan meubels en spullen die doen herinneren aan de overledene. Sommige mensen zijn er nog helemaal niet aan toe om zelf aan de slag te gaan met deze klus. Heeft u ook te maken gekregen met het overlijden van een naaste? En wilt u ontzorgd worden in deze emotionele periode? Dan willen wij van Ontboedel.nl u graag helpen.

Onze snelle service

Het ontruimen van een woning na het overlijden van een naaste kan veel stress opleveren. De woning moet opleverklaar worden gemaakt voor de coöperatie die het huis verhuurt of verkoopt. Wanneer de dierbare in een zorgomgeving woonde, moet de kamer of de woning soms onverwacht snel worden opgeleverd in verband met wachtlijsten. Wij kunnen in dat geval helpen, door binnen vijf dagen de woning volledig te ontruimen en bezemschoon op te leveren. Dit zorgt voor een stuk minder stress in deze moeilijke tijd.

Onze aanpak tijdens het ontruimen

Je wilt niet dat er hardhandig en disrespectvol wordt omgegaan met de spullen in het huis van de dierbare. Gelukkig bent u bij ons in goede handen. Wij zullen met veel respect alle waardevolle spullen zoals trouwringen, foto’s, trouwboekjes en andere spullen verzamelen. Alles wordt in een box gelegd en u als nabestaande kunt rustig beslissen wat er mee mag gebeuren.

Heeft u behoefte aan onze hulp bij een woningontruiming? Dan staan wij graag voor je klaar. Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen naar 06-12777339. Wij helpen u dan graag met een respectvolle woningontruiming na het overlijden van een naaste.