fbpx

Zo helpen wij jou tijdens een woningontruiming na een overlijden

Zo helpen wij jou tijdens een woningontruiming na een overlijden

Hulp tijdens een emotionele en zware periode

Vrijwel iedereen krijgt er een keer in zijn leven mee te maken, het overlijden van een naaste. Wanneer dit gebeurt, begint er vaak een emotionele en drukke periode voor de nabestaanden. Ze moeten enerzijds hun verlies nog verwerken en anderzijds dienen zij heel veel zaken te regelen. Denk aan de begrafenis, de verdeling van de erfenis en natuurlijk de ontruiming van de woning. In deze emotionele periode valt het vaak heel zwaar om zelf aan de slag te gaan met de ontruiming. Overal in de woning vind je meubels en spullen die je doen herinneren aan de overledene. Sommige mensen zijn er nog helemaal niet aan toe om zelf aan de slag te gaan met deze klus. Heb jij ook te maken gekregen met het overlijden van een naaste? En wil je ontzorgd worden in deze emotionele periode? Dan willen wij van Ontboedel.nl je graag helpen. In dit blog vertellen wij alles over onze werkzaamheden tijdens het ontruimen na een overlijden en de maatregelen die wij nemen om dit op de juiste manier uit te voeren. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Onze snelle service

Het ontruimen van een woning na het overlijden van een naaste kan veel stress opleveren. De woning moet opleverklaar worden gemaakt voor de coöperatie die het huis verhuurt of verkoopt. Wanneer de dierbare in een zorgomgeving woonde, moet de kamer of de woning soms onverwacht snel worden opgeleverd in verband met wachtlijsten. Wij kunnen in dat geval helpen, door binnen vijf dagen de woning volledig te ontruimen en bezemschoon op te leveren. Dit zorgt bij jou voor een stuk minder stress in deze moeilijke tijd.

Onze aanpak tijdens het ontruimen

Een ander voordeel dat wij van Ontboedel.nl bieden, is onze fijne en persoonlijke service. Je wilt niet dat er hardhandig en onrespectvol wordt omgegaan met de spullen in het huis van de dierbare. Gelukkig ben je bij ons in goede handen. Wij zullen met veel respect alle waardevolle spullen zoals trouwringen, foto’s, trouwboekjes en andere spullen verzamelen. Alles wordt in een box gelegd en achtergelaten bij jou als nabestaande.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij hopen dat we je verder geïnformeerd hebben, over de voordelen die wij als ontboedelbedrijf te bieden hebben. Heb je ook te maken gekregen met het overlijden van een naaste? En heb je behoefte aan onze hulp bij een woningontruiming? Dan staan wij graag voor je klaar. Voor meer informatie of een afspraak kun je bellen naar 06-12777339. Wij helpen je dan graag met een respectvolle woningontruiming na het overlijden van een naaste.

Related Posts

Voer uw zoekwoord in