fbpx

Zo bereken je de woningontruiming

Zo bereken je de woningontruiming

Ontvang eenvoudig een idee van jouw kosten

Staat er een woningontruiming op de planning? Via Ontboedel.nl kun je eenvoudig berekenen hoeveel deze ontruiming jou gaat kosten. Wij leggen je in dit blog graag uit hoe je in slechts enkele stappen kunt berekenen wat je kwijt bent voor het ontruimen van je woning of kantoorpand. Wil je ons zo snel mogelijk inschakelen, omdat je spoedig moet verhuizen? Of wil je ons niet alleen je pand laten ontruimen, maar moet deze ook bezemschoon achtergelaten worden? Geef dit dan aan ons door. Dan houden wij daar rekening mee bij de berekening van de kosten voor de woningontruiming.

Volg deze stappen om jouw kosten te ontdekken

Hoeveel het kost om jouw woning of appartement te ontruimen? Je bent er zo achter als je onze handige calculator gebruikt. Je bent nog slechts enkele stappen verwijderd van een compleet financieel overzicht. Deze stappen verlopen als volgt:

  1. Geef eerst aan of het een ontruiming in een appartement of woning betreft
  2. Vul vervolgens het aantal te ontruimen m² in
  3. Laat ons tot slot weten of wij ook de vloerbedekking moeten verwijderen

Heb je extra wensen? Wil je bijvoorbeeld dat wij een grote schoonmaak verzorgen, omdat er direct nieuwe bewoners in het pand komen? Moeten we een toegevoegd muurtje verwijderen, zodat jouw pand weer in de originele staat teruggebracht wordt? Of wil je dat wij de ontruimde inboedel ergens laten opslaan of direct verhuizen naar jouw nieuwe verblijf? Geef elke wens die je hebt aan onze ontruimers door. Op die manier kunnen wij vooraf een heldere offerte opstellen. Zo kom je achteraf niet voor nadelige verrassingen te staan!

Ontdek onze andere voordelen

Naast dat wij zo helder en eerlijk zijn over onze tarieven, profiteer je bij ons van nog veel meer voordelen. Zo staan wij bekend als een zeer eerlijk en degelijk bedrijf. Wij gaan efficiënt te werk en volbrengen de woningontruiming uiterst vakkundig. Waar we ons verder in onderscheiden van andere bedrijven in woningontruiming, is dat wij zeer respectvol en discreet woningen ontruimingen. Zeker in het geval van een seniorenverhuizing of een woningontruiming na een overlijden, gaan wij uiterst zorgvuldig met de inboedel om. Tot slot weet je bij ons zeker dat we netjes met het ontstane afval omgaan. Wij voeren dit correct af, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt!

Bereken direct wat jouw woningontruiming gaat kosten

Wil je ons inschakelen voor een woningontruiming? Bereken dan direct hoeveel deze je gaat kosten met onze handige calculator. Wil je ons direct inschakelen? Bel dan naar 06-12777339 en maak een afspraak met ons. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een betaalbare woningontruiming!

Related Posts

Voer uw zoekwoord in