Woningontruiming Zaanstad

Voor de complete woningontruiming: Ontboedel.nl

Wij zijn Ontboedel.nl. Wij verzorgen onder andere je woningontruiming in Zaanstad. Je kunt ons inschakelen wanneer je verhuist van groot naar klein, of naar een zorginstelling of ouderen woonomgeving. Het kan ook voorkomen dat er een naaste overlijdt. Wij kunnen dan de woning ontruimen na overlijden. Het is dan onze taak om je zoveel mogelijk te ontlasten zodat je meer tijd hebt om andere zaken te regelen. Bij Ontboedel.nl is veel mogelijk, bespreek met ons je wensen en behoeften zodat wij samen kunnen kijken wat er in je situatie allemaal mogelijk is.

Ontboedel.nl verzorgt je woniningontruiming in Zaanstad

Er kunnen, zoals reeds beschreven, verschillende oorzaken zijn van een woningontruiming. Wat de oorzaak ook is van je woningontruiming in Zaanstad, Ontboedel.nl is je partner voor je woningontruiming in Zaanstad. Ook kan het zijn dat je kleiner gaat wonen en dat je bepaalde spullen hebt die overbodig zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer dan alleen woningontruiming

Onze inspanningen achter de woningontruiming zelf zijn vooral gericht op hergebruik van alles wat uit je woning komt. We halen op dit moment zelfs een score van 80% van alle materialen die we in hergebruik kunnen aanbieden. Dat kan direct gebruik zijn maar ook recycling. Hergebruik is dus waardevol. We belasten onze aardbol er een stukje minder door. Toch bieden wij soms ook een geldelijke vergoeding voor meubels. Voornamelijk voor jaren vijftig tot en met zeventig merkmeubels die in goede staat zijn. Wij zijn meubel expert en signaleren deze items al snel vanaf foto. Verbazend voor sommige klanten want wij bieden je direct en zichtbaar op je offerte een vergoeding wanneer je boedel dergelijk meubels bevat. Wij doen dat graag omdat we daarmee de ontruiming ook meteen nog makkelijker betaalbaar kunnen aanbieden. Want de vergoeding wordt netjes verrekend met de kosten van ontruiming.

Ontboedel.nl voor woning ontruimen na overlijden

Het overlijden van een naaste is een emotionele tijd waarin vele zaken geregeld dienen te worden. Er komt dan veel op je af en alle hulp is dan welkom. Wij kunnen de woning ontruimen na overlijden in Zaanstad zodat jij je volle aandacht hebt op bijvoorbeeld het organiseren van de begrafenis en bezig kunt zijn met veel belangrijkere dingen als rouwverwerking. Wij richten ons op hergebruik en mochten we iets persoonlijks aantreffen dan krijg je dat van ons terug via de daarvoor bestemde black-box.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd wat wij voor je woningontruiming kunnen betekenen in Zaanstad? Maar ook tijdens moeilijke tijden kunnen wij je bijstaan zoals bijvoorbeeld de verzorging van een woning ontruimen na overlijden. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-12777339. Je kunt ook een mail sturen naar: info@ontboedel.nl.