Woningontruiming Utrecht

Ontboedel.nl voor een volledige woningontruiming

Ontboedel.nl is werkzaam als woningontruimer in Utrecht. Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Op het moment dat je besluit om met ons samen te werken kunnen wij vaak al na vijf werkdagen starten, als dat nodig is. Ook in moeilijke tijden zoals na het overlijden van een naaste helpen wij je. Wij kunnen namelijk de woning ontruimen na overlijden zodat jij tijd hebt voor belangrijkere zaken.

Wij verzorgen je woningontruiming in Utrecht

Ontboedel.nl heeft een vast team beschikbaar in Utrecht. Wij verrichten volledige ontruimingen en ook bij het verhuizen van groot naar klein wonen helpen wij je graag. Het voordeel van Ontboedel.nl is dan dat je niet twee verschillende bedrijven hoeft in te huren voor je woningontruiming. Doordat wij zowel het ontruimen als de kleine verhuizing voor je regelen. Hierdoor hoef je alleen te communiceren met één partij. Dit kost je minder tijd en ook financieel levert dat voordelen op.

Als wij unieke meubels aantreffen

Mogen wij jouw huis leegruimen? En komen wij interessante meubels tegen, wat dan? Zijn alle meubels interessant? Ja en nee. Wij maken onderscheid in de boedel. Sommige meubels zijn goed herbruikbaar maar hebben gewoon te weinig financiële waarde. Op deze meubels bieden dan geen geldelijke vergoeding maar op die meubels investeren wij zeker wel in tijd en mankracht. Wij zorgen dat we een goede methode en goed adres voor hergebruik vinden.

Maar er zijn ook meubels waarvan wij weten dat er wel betaalde afzet voor is via andere kanalen dan kringloop of marktplaats. Vaak herkennen wij die direct. Dat is natuurlijk wel een kwestie van vraag en aanbod. Op dit moment bieden wij eerlijke vergoedingen voor meubels uit de jaren vijftig, zestig en zeventig van merken en ontwerpers. Zo wordt jouw prijs voor het opruimen van het huis meteen een stukje lager!

Ontboedel.nl, voor het leegruimen van je woning

Ons bedrijf staat graag klaar voor je om je woning in Utrecht leeg te maken. Wij werken discreet, vertrouwd, secuur en effectief en transparant. Elke ontruiming in Utrecht die tot in de puntjes is uitgevoerd. En wij maken vooraf altijd een heldere offerte voor je. Vraag nu je offerte aan en ontvang deze binnen enkele uren in je mailbox.

Ontboedel.nl voor woning ontruimen na overlijden

Een woningontruiming kan ook ontstaan door een ingrijpende gebeurtenis zoals het overlijden van een dierbare. Dit is vaak een drukke emotionele tijd waarin vele zaken op je afkomen. Ontboedel.nl helpt je graag door in Utrecht de woning te ontruimen na overlijden. Dit geeft je meer tijd om je bijvoorbeeld te richten op het organiseren van de begrafenis.

Neem contact op met Ontboedel.nl

Heb je besloten om een woningontruiming in Utrecht te laten verzorgen door Ontboedel.nl? Onze medewerkers staan je graag te woord. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-12777339. Maar mailen kan natuurlijk ook naar: info@ontboedel.nl. Voor woningontruiming, woning ontruimen na overlijden: Ontboedel.nl. Of vraag snel een offerte aan.