Woningontruiming Rotterdam

Ontboedel.nl verzorgt woningontruiming in Rotterdam

Ontboedel.nl werkt als woningontruimer in Rotterdam. Vraag het ons, wij  bespreken graag de mogelijkheden. Wij kunnen vaak al na vijf werkdagen starten, als dat nodig is. Maar uiteraard kunnen we de werkzaamheden ook verder weg plannen. Zeker in moeilijke tijden zoals na het overlijden van een dierbare helpen wij je. Wij kunnen namelijk de woning ontruimen na overlijden zodat jij tijd hebt voor belangrijkere zaken.

Wij ontzorgen je bij woningontruiming in Rotterdam

Ontboedel.nl heeft een vast team beschikbaar in Rotterdam. Wij verrichten volledige ontruimingen en ook bij het verhuizen van groot naar klein wonen helpen wij je graag. Het voordeel van Ontboedel.nl is dan dat je niet twee verschillende bedrijven hoeft in te huren voor je woningontruiming. Doordat wij zowel het ontruimen als de kleine verhuizing voor je regelen. Hierdoor hoef je alleen te communiceren met één partij. Dit kost je minder tijd en ook financieel levert dat voordelen op.

Als wij unieke meubels aantreffen

Mogen wij jouw huis leegruimen? En komen wij interessante meubels tegen, wat dan? Is het zo dat alle meubels interessant zijn? Ja en nee. Wij maken onderscheid in de boedel. Sommige meubels zijn goed herbruikbaar maar hebben gewoon te weinig financiële waarde. Op deze meubels bieden dan geen geldelijke vergoeding maar op die meubels investeren wij wel in tijd en mankracht. Wij zorgen dat we een goede methode en goede plaatsing voor hergebruik vinden.

Maar er zijn ook meubels waarvan wij weten dat er wel betaalde afzet voor is via andere kanalen dan kringloop of marktplaats. Zo wordt jouw prijs voor het opruimen van het huis meteen zichtbaar een stukje lager!

Kies voor ontboedel.nl bij het leegruimen van je woning

Wij staan graag klaar voor je om je woning in Rotterdam leeg te maken. Wij werken discreet, vertrouwd, secuur en effectief en transparant. Elke ontruiming in Rotterdam wordt tot in de puntjes uitgevoerd. En wij maken vooraf altijd een heldere offerte voor je. Vraag nu je offerte aan en ontvang deze binnen enkele uren in je mailbox.

Ontboedel.nl voor woning ontruimen na overlijden

Een woningontruiming kan ook ontstaan door een ingrijpende gebeurtenis zoals het overlijden van een dierbare. Dit is vaak een drukke emotionele tijd waarin vele zaken op je afkomen. Ontboedel.nl helpt je graag door in Rotterdam de woning te ontruimen na overlijden. Dit geeft je meer tijd om je bijvoorbeeld te richten op het organiseren van de begrafenis.

Neem contact op met Ontboedel.nl

Heb je besloten om een woningontruiming in Rotterdam te laten verzorgen door Ontboedel.nl? Onze medewerkers staan je graag te woord. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-12777339. Maar mailen kan natuurlijk ook naar: info@ontboedel.nl. Voor woningontruiming, woning ontruimen na overlijden: Ontboedel.nl. Of vraag snel een offerte aan.