Woningontruiming Aalsmeer

Wij komen ontruimen in Aalsmeer

Op zoek naar een expert in woningontruiming in Aalsmeer? Schakel hiervoor Ontboedel.nl in. Wij komen graag de woning ontruimen (na een overlijden). Al onze diensten voeren wij respectvol, zorgvuldig en vakkundig uit. Heb jij behoefte aan onze diensten als woningontruimer? Treffen wij interessante meubels aan als we het huis leeg maken? Op jaren 50, 60 en 70 meubels bieden wij een eerlijke vergoeding. Kortom, laat ons jouw huis leeg opleveren. Gebruik ons online offerteformulier. Vraag informatie aan via contact of bel direct naar 06-12777339 voor het maken van een afspraak voor woningontruiming in Aalsmeer.

Een woningontruiming in Aalsmeer

Onze aanpak bij een woningontruiming is erg helder. Zo vragen wij heldere, betaalbare prijzen per m². En plannen wij een ontruiming vaak al binnen 5 dagen in mocht dat nodig zijn. Wij werken snel, respectvol en secuur. Deze aanpak waardeert iedereen. Zo werken wij voor particulieren, bedrijven, verenigingen van eigenaren en hospices. Wij leveren een woning na een woningontruiming altijd keurig leeg en bezemschoon op. Schakel ons in voor meer informatie hierover.

Als wij unieke meubels aantreffen

Mogen wij jouw huis leegruimen? En komen wij interessante meubels tegen, wat dan? Is het zo dat alle meubels interessant zijn? Ja en nee. Wij maken onderscheid in boedels. Sommige meubels zijn goed herbruikbaar maar hebben gewoon te weinig commerciële waarde. Op deze meubels bieden dan geen geldelijke vergoeding maar op deze meubels investeren wij in tijd en mankracht. Wij zorgen dat we een goede methode en een goede plaatsing voor hergebruik van dit meubelstuk vinden.

Maar er zijn ook meubels waarvan wij weten dat er afzet voor is via andere kanalen dan kringloop of marktplaatsen. Vaak herkennen wij die wat eerder dan dat je dat zelf kunt, het is ons vak. Het is een kwestie van vraag en aanbod. Op dit moment bieden wij eerlijke vergoedingen voor meubels uit de jaren vijftig, zestig en zeventig van merken en ontwerpers.  Zo wordt jouw prijs voor het opruimen van het huis meteen een stukje lager!

Wij dragen graag bij aan de circulaire economie. Ontboedel.nl knapt meubelstukken op en maakt ze geschikt voor hergebruik. Liefdevol, respectvol en aandachtig gaan we te werk met het betreffende meubelstuk. Wil jij dat wij jouw huis netjes leeg maken? Maak dan een afspraak met ons.  Zo kunnen wij het huis leeg opleveren voor de scherpste prijs.

Een woning ontruimen na een overlijden

Heb je recent een dierbare verloren? Dan ontzorgen wij jou graag door de woning te ontruimen na het overlijden. Hiermee ondersteunen wij jou in deze stressvolle en emotionele periode. Als wij een woning ontruimen, dan doen wij dit zorgvuldig, discreet en met respect. Zo gooien wij nooit zomaar iets weg. Is er niemand van de nabestaanden geïnteresseerd in een object of meubelstuk? En vinden wij dat er iets interessants tussen zit? Dan melden we je dat meteen en verwerken we de mogelijke vergoeding in de berekening. Dit scheelt jou veel extra werk én kosten. Benader ons via onderstaande gegevens voor een woningontruiming in Aalsmeer.

Wanneer wens jij ons in Aalsmeer?

Schakel ons in voor een woningontruiming in Aalsmeer. Wij komen jouw woning zorgvuldig ontruimen na verhuizing of na een overlijden. Snel en respectvol. Ontboedel.nl in Aalsmeer ruimt je woning leeg, gericht op duurzaam hergebruik. Haal deze woningontruimer naar Aalsmeer via 06-12777339 of info@ontboedel.nl.