Woningontruiming Den Haag

Woningontruiming met ontboedel.nl in Den Haag

Ontboedel.nl werkt als woningontruimer in Den Haag. Vraag eenvoudig en snel een offerte aan bij ontboedel.nl. Wij kunnen vaak al op korte termijn een datum voor je reserveren wanneer dat nodig is.

Ook voor woningontruiming in Den Haag in verband met overlijden

Een woningontruiming kan ook ontstaan door een ingrijpende gebeurtenis zoals het overlijden van een dierbare. Dit is vaak een drukke emotionele tijd waarin vele zaken op je afkomen. Ontboedel.nl helpt je graag door in Den Haag de woning voor je te ontruimen. Dit geeft je meer tijd om je bijvoorbeeld te richten op het organiseren van de begrafenis en voor de rouwverwerking.

Het Ontboedel.nl team verzorgt elke type woningontruiming in Den Haag

Ons ontboedel team is dagelijks aan het werk in Den Haag. Wij verrichten volledige ontruimingen en ook bij het verhuizen van enkele meubels naar de nieuwe woning helpen wij je graag. Omdat wij zowel het ontruimen als de mini verhuizing voor je regelen hoef je alleen maar met één partij te communiceren . Dit kost je minder tijd en ook financieel levert dat voordelen op.

De kosten van woning ontruimen in Den Haag

Ontboedel.nl, wij zijn ‘woningontruimers met een hart’. Wij werken discreet, vertrouwd en transparant. Vooraf krijg je van ons altijd een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent. Vraag nu je offerte aan voor woningontruimen in Den Haag en ontvang deze binnen enkele uren in je mailbox.

Als wij unieke meubels aantreffen

Mogen wij jouw huis leegruimen? En komen wij interessante meubels tegen, wat dan? Zijn alle meubels interessant voor ontboedel.nl? Ja en nee. Wij maken onderscheid in boedels. Sommige meubels zijn goed herbruikbaar maar hebben gewoon te weinig economische waarde. Op deze meubels bieden dan geen geldelijke vergoeding maar op die meubels investeren wij in tijd en mankracht. Wij zorgen dat we een goede methode en goede plaatsing voor hergebruik vinden.

Maar er zijn ook meubels waarvan wij weten dat er afzet voor is via andere kanalen dan kringloop of marktplaats. Vaak herkennen wij die eerder dan dat je dat zelf kunt, het is ons vak. Dat is een kwestie van vraag en aanbod. Op dit moment bieden wij eerlijke vergoedingen voor meubels uit de jaren vijftig, zestig en zeventig van merken en ontwerpers. Zo wordt jouw prijs voor het opruimen van het huis meteen een stukje lager!

Wij dragen graag bij aan de circulaire economie. Wij knappen meubelstukken op en maken ze geschikt voor hergebruik. Wij gaan hierbij liefdevol, respectvol en aandachtig te werk met het betreffende meubelstuk. Wil jij dat wij jouw huis in den Haag en omgeving netjes leeg maken? Maak dan een afspraak met ons. Zo kunnen wij het huis leeg opleveren voor de scherpste prijs.

Contact met Ontboedel.nl

Overweeg jij om een woningontruiming in Den Haag te laten verzorgen door Ontboedel.nl? Onze medewerkers staan je graag te woord. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 06-12777339, of per email via info@ontboedel.nl. Voor woningontruiming of woning ontruimen na overlijden: Ontboedel.nl. Je kunt ook direct een een offerte aanvragen.