Woningontruiming Veghel

Woningontruiming in Veghel nodig?

Wat de reden voor een woningontruiming in Veghel ook mag zijn, je wilt dat dit respectvol en zorgvuldig gebeurt. Schakel daarom Ontboedel.nl in. Wij komen de woning graag eerbiedig ontruimen (na een overlijden). Of bij verhuizen van groot naar klein. Of wanneer je ouders van een ‘gewoon’ huis naar een zorginstelling of bejaardentehuis gaan. Wij helpen graag discreet, eerlijk en duurzaam. Benieuwd naar onze diensten? Bel of whatsapp 06-12777339 en maak een afspraak met ons in Veghel.

Een woningontruiming volgens ons in Veghel

Wij werken anders dan de gemiddelde woningontruimer. Waar zij grof te werk gaan, verzorgen wij de woningontruiming in Veghel respectvol en bedachtzaam. Zo gooien we nooit zomaar iets weg na een woningontruiming. Vinden wij iets interessant en is er nog geen bestemming voor? Het moet gek gaan als wij er geen herbestemming voor kunnen vinden. Soms helemaal gedemonteerd en als grondstof, soms gewoon in de huidige gedaante. Verder plannen we de ontruiming desgewenst al binnen 5 dagen en hanteren we vaste prijzen per m². Vele particulieren, bedrijven, verenigingen van eigenaren en hospices hebben ons al weten te vinden. Volg jij ook? Onze medewerkers zorgen ervoor dat ze de woning leeg opleveren.

Wij zijn meer dan alleen woningontruimer

Ons belangrijkste streven is hergebruik. Van eigenlijk alles uit de woning. Ook van afval. Wij bieden tachtig procent aan van alles wat uit de woning komt voor hergebruik. Daarmee is hergebruik eigenlijk al waardevoller dan geld. Toch bieden wij soms wel een eerlijke vergoeding voor meubels. Meestal voor (design) meubels uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. Wil of moet jij zulke meubels laten ontruimen? Wellicht kunnen wij je helpen. Zo streven wij met aandacht, liefde en respect naar hergebruik. En hoef je tegelijk minder te betalen voor de ontruiming. Via onderstaande gegevens kun jij ons benaderen.

Een woning laten ontruimen na een overlijden

Na het overlijden van een naaste, komt er vaak heel veel op je af. Er moet ineens van alles gebeuren, terwijl je je emoties nog een plekje probeert te geven. Onze ontruimers begrijpen dit als geen ander. Zij ontzorgen jou optimaal door met je mee te denken als zij een woning ontruimen na een overlijden. Wat moet er bijvoorbeeld gebeuren met al die oude meubels uit Veghel? Wij gooien ze nooit zomaar weg. Maak een afspraak voor het ontruimen van de inmiddels onbewoonde woning.

Wij verzorgen graag jouw woningontruiming in Veghel

Moet er een woningontruiming in Veghel gepland worden? Laat deze verzorgen door Ontboedel.nl. Respectvol en in een korte tijd. Naast dat wij de woning kunnen ontruimen (na een overlijden) werken we aan duurzaamheid. Wil jij kennismaken met deze woningontruimer? Bel 06-12777339 of mail naar info@ontboedel.nl. Laat ons jouw woning in Veghel netjes leeg maken en bezemschoon maken.