Woningontruiming Valkenswaard

Moet er een woning ontruimd worden in Valkenswaard?

Staat er een woningontruiming in de planning in Valkenswaard? Schakel hiervoor dan Ontboedel.nl in. Als wij een woning ontruimen (na een overlijden) doen wij dit discreet, vertrouwd en duurzaam. Wij zijn niet alleen jouw woningontruimer, maar desgewenst ook jouw meubelexpert. Bel naar 06-12777339 om een afspraak met ons in Valkenswaard te maken.

Als wij een woningontruiming verzorgen in Valkenswaard

Wij werken graag duidelijk, snel en zorgvuldig. Zo hanteren wij vaste prijzen per m². En plannen wij een woningontruiming in Valkenswaard vaak al binnen 5 werkdagen in. Of wij nou voor particulieren, bedrijven, verenigingen van eigenaren of hospices werken, wij gaan discreet en respectvol te werk. Na een woningontruiming leveren wij de woning leeg en bezemschoon op. Wij gooien bij een woningontruiming nooit zomaar spullen weg.

Interesse in onze diensten?

Bij elke opdracht richten wij ons allereerst op hergebruik mogelijkheden van de spullen. In ons landelijke netwerk kunnen wij boedel items aanbieden voor hergebruik of recycling. Zo wordt 80% van alles dat wij uit een woning halen voor hergebruik aangeboden. Over niet al te lange termijn wordt hergebruik hoger gewaardeerd dan minimale geldelijke vergoedingen voor een item uit de boedel. Daar zijn wij van overtuigd. Toch bieden wij soms ook vergoedingen. Vaak op merk meubels uit de jaren vijftig, zestig en zeventig van goede kwaliteit. Ook wanneer je zelf geen meubel expert bent dan zullen wij wanneer we dergelijke meubels in je boedel signaleren een eerlijke prijs hiervoor in je offerte opnemen. Wij zullen met liefde en aandacht met jouw spullen omgaan. De vergoeding hiervoor, halen we af van de kosten voor het leegruimen. Duidelijk en transparant op je offerte.

Een woning ontruimen na een overlijden

Het verliezen van een dierbare heeft een drukke, emotionele periode als gevolg. Er komt in een korte tijd van alles op je af. Wij verlichten deze stress en druk graag door de woning respectvol te ontruimen na het overlijden. Ook ontzorgen wij de nabestaanden door mee te denken over wat er met de overgebleven, waardevolle spullen in Valkenswaard gedaan kan worden. Wij vinden altijd een goede bestemming.

Interesse in onze diensten in Valkenswaard?

Wil jij dat de woningontruiming in Valkenswaard discreet, zorgvuldig en respectvol gebeurt? Laat deze dan verzorgen door Ontboedel.nl. Wij komen graag de woning ontruimen (na een overlijden). Benader ons als jouw woningontruimer via 06-12777339 of info@ontboedel.nl. Wij maken graag kennis met jou in Valkenswaard als specialist in woningontruiming. Zo zorgen wij ervoor dat we de woning leeg en bezemschoon opleveren.