Woningontruiming Uithoorn

Het bedrijf voor een woningontruiming in Uithoorn

Ben je in Uithoorn op zoek naar een specialist op het gebied van woningontruiming? Bij Ontboedel ben je aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een woning respectvol ontruimen, bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare.  Maar ook bij verhuizen van groot naar kleiner. Of in het geval je ouders naar een bejaardenhuis of zorginstelling verhuizen. Wat de reden van de ontruiming ook is, wij behandelen je spullen altijd met liefde en zorg. Wens je een woningontruiming? Maak dan snel een afspraak door vanuit Uithoorn te bellen naar 06-12777339.

Geef je woningontruiming uit handen in Uithoorn

Op een respectvolle manier omgaan met spullen is belangrijk bij een woningontruiming. Onze ontruimers zullen hiervoor zorgen tijdens het opruimen. Zij zullen bijvoorbeeld nooit zomaar items weggooien tijdens het leeg maken van de woning. Onze eerste taak is het onderzoeken naar hergebruik van de items uit de boedel. Wij maken onderscheid tussen herbruikwaarde en geldelijke waarde van items. We geloven dat herbruikwaarde waardevoller kan zijn dan een geldelijke vergoeding. Ontboedel.nl werkt met meubelexperts samen. Zijn er jaren vijftig, zestig en zeventig design meubels van goede kwaliteit in de inboedel aanwezig? Wij bieden daar een vergoeding voor duidelijk op de offerte, ook wanneer je zelf geen meubelexpert bent. Zo kan de ontruiming goedkoper voor je worden. Als je meer te weten wilt komen over ons werk kun je verder lezen voor meer informatie.

Een woning ontruimen na een overlijden

Na het overlijden van een naaste, moet er vaak een woningontruiming worden uitgevoerd. Door de nabestaanden door hun moeilijke tijd heen te helpen, zal Ontboedel.nl je ontzorgen. Wij kunnen de woning respectvol ontruimen na het overlijden van je dierbare. Geef je ideeën wat betreft de woningontruiming aan ons door, zodat wij alles naar jouw wensen kunnen uitvoeren. Je kunt ons bellen, mailen of WhatsAppen via onderstaande contactgegevens.

Meer dan alleen woningontruiming

Wanneer je van een grote woning naar een kleiner huis gaat verhuizen, kan het voorkomen dat je veel meubels hebt die je niet meer kwijt kunt. Wij van Ontboedel.nl willen je dan graag helpen. Wij werken met een netwerk van partijen waar we de spullen onder kunnen brengen. En we streven naar zo veel mogelijk hergebruik. Tachtig procent van alles wat wij uit een woning halen wordt in hergebruik aangeboden. Goed van jou en goed voor de circulaire wereld. Vraag het ons. Wij zorgen ervoor dat we de woning bezemschoon en leeg opleveren.

Bel, mail of WhatsApp ons vanuit Uithoorn

Wil je ook dat wij een woning ontruimen na een overlijden in Uithoorn? Je kunt dan eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen of te WhatsAppen naar 06-12777339. Tevens kun je ons mailen via het e-mailadres info@ontboedel.nl. Wij zullen je dan informeren over de mogelijkheden en een afspraak met je maken in Uithoorn.