Woningontruiming Tilburg

Woningontruiming in Tilburg

Zoek je in Tilburg een bedrijf dat op een respectvolle manier een woningontruiming kan uitvoeren? Wij van Ontboedel.nl helpen je graag om de woning integer te ontruimen. Wij helpen graag wanneer je verhuist van groot naar klein en dus spullen overhoudt, of wanneer je van een ‘gewone’ woning naar een zorg-omgeving verhuisd. En natuurlijk verzorgen wij woningontruiming  na een overlijden. Wens je meer informatie over onze diensten en het leegruimen? Of wil je ons direct inschakelen? Neem dan contact op via het telefoonnummer 06-12777339 vanuit Tilburg.

Laat je woningontruiming in Tilburg door ons verzorgen

Tijdens een gemiddelde woningontruiming gaat men vrij grof te werk. Wij van Ontboedel.nl daarentegen, behandelen je inboedel op een integere en respectvolle manier. Heb je geen bestemming kunnen vinden voor je meubels? Wij werken landelijk met vele partijen samen en vinden altijd een bestemming. Tevens werken we met een ‘black box’. Komen wij onverwacht persoonlijke items tegen dan doen we die keurig in een doos welke we aan onze opdrachtgever overhandigen. Wij kunnen, wanneer je dit wenst, al binnen 5 dagen bij je langskomen. Daarnaast vragen wij een vaste prijs per m².

Heeft u nog meubels uit de jaren vijftig, zestig of zeventig?

Bij elke opdracht richten wij ons primair op zoveel mogelijk hergebruik. Van de spullen die we uit de woning halen wordt op dit moment tachtig procent al in hergebruik aangeboden. Zelfs van wat anderen afval noemen. Wij denken dat herbruikwaarde daarom waardevoller gaat zijn in de nabije toekomst dan de geldelijke vergoeding van de spullen. Toch bieden wij soms vergoedingen voor meubels. Op (design) meubelen uit jaren vijftig, zestig en zeventig krijg je van ons een eerlijke vergoeding die wij aftrekken van de kosten voor het leeg maken en bezemschoon opleveren van je woning. Maak dus vanuit Tilburg snel een afspraak met ons!

Een woning laten ontruimen na een overlijden

Na het overlijden van een dierbare, komt er veel op je af. Vaak moet je in een periode waarin je hoofd er helemaal niet naar staat ook nog eens (te) snel de woning opleveren. Wij willen je dan ook optimaal ontzorgen. Wij denken dan ook graag met je mee wanneer wij de woning ontruimen na het overlijden. Wij gooien niet zomaar iets weg en richten ons met alles dat we uit de woning halen op hergebruik.  Maak daarom snel een afspraak met ons zodat wij de woning leeg kunnen opleveren.

Maak een afspraak voor een woningontruiming in Tilburg

Zoek je een bedrijf in Tilburg voor een integere woningontruiming? Neem dan snel contact op met de mensen van Ontboedel.nl. Indien nodig, kunnen wij ook een woning respectvol ontruimen na een overlijden. Bel ons via het telefoonnummer 06-12777339 of mail ons naar info@ontboedel.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met je in Tilburg.