Woningontruiming Schagen

Gespecialiseerd in woningontruiming

Wanneer je in Schagen op zoek bent naar een bedrijf dat een woningontruiming kan regelen, moet je bij Ontboedel.nl zijn. Of het nu gaat om een woningontruiming na overlijden, of het leegruimen van een woning omdat je naar een kleinere woning verhuist in Schagen: Ontboedel.nl bespreekt graag met jou de mogelijkheden. Wil je meer weten over onze dienstverlening in Schagen? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande contactgegevens en maak een afspraak!

Een woningontruiming in Schagen

“Vorig jaar is mijn oma uit Schagen heel plotseling overleden. Er kwam zoveel op mij en mijn familie af. Van het regelen van de uitvaart, tot het doorspitten van post en het opzeggen van abonnementen. Daarnaast: hoe moesten we zo snel de woningontruiming in Schagen nu aanpakken? Omdat ik zoveel aan mijn hoofd had wist ik niet hoe ik de woningontruiming in gang moest zetten. Totdat ik bij Ontboedel.nl terecht kwam. Na een fijn kennismakingsgesprek heeft het bedrijf in kaart gebracht wat er moest gebeuren en is er meteen een planning gemaakt. Op deze manier heb ik mij niet meer druk hoeven maken om de woningontruiming. Tevens hanteert Ontboedel.nl vaste prijzen per m², zodat we precies wisten wat het zou gaan kosten. Wel zo duidelijk!”

Schakel ons gerust in om een zorg uit handen te nemen

Bovenstaand voorbeeld is een situatie die wij vaak tegenkomen. Vaak is een woningontruiming na een overlijden een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. En soms moet de woning dan ook nog eens (te) snel opgeleverd worden ivm de wachtlijsten. Er moet veel geregeld worden en het is dan wel zo prettig als bepaalde zaken zoals een woningontruiming na overlijden en schoonmaken uit handen worden genomen. Je kunt Ontboedel.nl dan ook in Schagen altijd inschakelen om een woning te ontruimen na een overlijden, puur ook om jou te ontzorgen.

Meer dan alleen woningontruimingen

Ontboedel.nl richt zich op hergebruik en recycling. Dat gebeurd achter de schermen. Vaak is het zo veel wat uit een woning komt dat er geen overzicht is. Wij halen alles uit de woning en bieden 80% van alles, dus ook van wat anderen afval noemen, aan voor recycling of direct hergebruik. Wij denken dat in de nabije toekomst hergebruik namelijk waardevoller is dan geldelijke waarde van de spullen. Maar wij zijn ook liefhebber van meubels in jaren 50, 60 of 70 stijl en kunnen deze een tweede leven geven. Zien wij design meubels van goede kwaliteit in je boedel dan bieden wij je hier een vergoeding voor. Ons streven is daarbij hergebruik en duurzaamheid maar ook een zo interessant mogelijke prijs voor onze klant. Zo kan de ontruiming goedkoper worden door de vergoeding die wij hiervoor geven. Vraag gerust naar de mogelijkheden van Ontboedel.nl.

Neem gerust contact op!

Graag komen we met je in contact om te bekijken hoe wij jou op het gebied van woningontruiming van dienst kunnen zijn. Maak gerust een afspraak met onze specialisten om de mogelijkheden van het leeg maken te bespreken en bel of whatsapp Ontboedel.nl op telefoonnummer: 06-12777339. Mailen kan ook naar: info@ontboedel.nl. Ook in Schagen denken we graag met je mee over het opruimen en het leeg en bezemschoon opleveren!