Woningontruiming Roosendaal

Een woningontruiming door Ontboedel.nl in Roosendaal

Ben je in Roosendaal op zoek naar een vakkundig bedrijf op het gebied van woningontruiming? Maak dan kennis met Ontboedel.nl. Wij helpen graag mensen wanneer zij een woning willen ontruimen, bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare. Maar ook bij verhuizen van groot naar klein. Of bij het verlaten van een ‘gewone’ woning naar een verzorgde omgeving. Wil je direct een afspraak maken of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op door vanuit Roosendaal te bellen naar 06-12777339.

Een woningontruiming in Roosendaal

Wanneer wij een woningontruiming uitvoeren vinden wij respect en integriteit heel belangrijk. Onze ontruimers gaan dan ook op een nette manier te werk. Wat doen wij met de meubels en de spullen? Wij richten ons op 80% hergebruik van alles wat uit de woning komt. Soms bieden we zelfs een vergoeding voor jaren vijftig, zestig of zeventig meubels. Heel helder en duidelijk in de officiele offerte die  we voor je maken. De vergoeding die wij hiervoor geven, trekken we dan af van de kosten van het leegruimen. Wij kunnen al binnen 5 dagen bij je langskomen. Hierbij rekenen wij een vaste prijs per m².

Ons werk is meer dan alleen woninontruiming

Benader ons vooral onze mogelijkheden. Bij elke aanvraag richten wij ons primair op hergebruik. Wij maken onderscheid tussen economische waarde en hergebruik waarde. Wij zijn er van overtuigd dat hergebruik in de nabije toekomst waardevoller kan zijn dan geldelijke waarde. Toch hebben wij een voorliefde voor (design) meubels uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. Wij willen deze meubels graag opknappen, schoonmaken en klaarmaken voor hergebruik én we bieden er onze klanten een vergoeding voor. Zoals eerder vermeld, trekken wij de vergoeding af van de kosten van de ontruiming. Wens je meer informatie over onze werkwijze of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Woning laten ontruimen na overlijden in Roosendaal

Na het overlijden van een naaste moet er veel worden geregeld. Wij van Ontboedel.nl willen je graag ontzorgen in deze zware periode. Wij zijn in staat de woning respectvol te ontruimen na het overlijden van een dierbare. Wij richten ons op zo veel mogelijk hergebruik van alles wat uit de woning komt. Wij streven naar 80% hergebruik ook van spullen die anderen afval noemen. Op hele goede meubels bieden we soms een vergoeding. Dit bespaart je zorgen over het verkopen van de meubels en zo kan het opruimen goedkoper worden. Wens je ook ons in te schakelen vanuit Roosendaal? Neem dan snel contact met ons op.

Bel of mail vanuit Roosendaal

Heb je ook behoefte aan een woning leeg te laten maken door Ontboedel.nl in Roosendaal? Neem dan snel contact met ons op . Wij helpen je bijvoorbeeld wanneer je een woning wilt ontruimen na het overlijden van een dierbare. Wij zorgen ervoor dat we de woning bezemschoon en leeg opleveren. Bel ons via telefoonnummer 06-12777339. Mailen kan naar info@ontboedel.nl. Wij komen je dan zo snel mogelijk helpen in Roosendaal.