Woningontruiming Oss

Een woningontruiming door Ontboedel.nl in Oss

Woon je in Oss en zoek je een bedrijf dat op een respectvolle manier een woningontruiming kan uitvoeren? Wij van Ontboedel.nl willen je graag helpen. Wij staan ook voor je klaar wanneer je een woning integer wilt ontruimen, zeker bijvoorbeeld na een overlijden. Maar ook wanneer je van groot naar klein verhuisd of bijvoorbeeld wanneer je van een ‘gewone’ woning naar een verzorgde omgeving verhuisd. Om ons in te schakelen voor een woningontruiming, kun je bellen of appen naar 06-12777339. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met je in Oss.

Het uitvoeren van een woningontruiming in Oss

Bij een woningontruiming is het uiterst belangrijk dat alles op een nette en integere manier wordt uitgevoerd. Onze ontruimers willen je daar graag bij helpen. Wij kunnen, wanneer je dit wenst, binnen 5 dagen bij je langskomen. En wij zorgen dat we de woning leeg opleveren. Wij zorgen voor een vaste prijs per m² en een duidelijke offerte vooraf.

Woningontruiming en design meubels

Onze eerste inspanningen richten wij altijd op zoveel mogelijk hergebruik van alles wat uit de boedel komt, zelfs van het afval. Ruim 80 procent wordt in hergebruik aangeboden omdat wij menen dat herbruikbaarde in de nabije toekomst waardevoller is dan geldelijke waarde. Toch kunnen wij wanneer wij je woningontruiming verzorgen en je nog design meubels hebt uit de jaren 50, 60 of 70 deze overnemen als deze nog mooi, goed en bruikbaar zijn. De vergoeding die wij hiervoor geven zullen wij dan aftrekken van de kosten van de ontruiming. Hierdoor kan een woningontruiming zeer betaalbaar worden. Laat ons weten wanneer wij je woning leeg kunnen maken.

Woning laten ontruimen na overlijden

Bij het overlijden van je naaste komt er veel op je af. Daarnaast moet er heel veel geregeld worden. Soms op (te) korte termijn. Gelukkig willen de ontruimers van Ontboedel.nl je graag ontzorgen. Wij kunnen je woning integer ontruimen na een overlijden. En wij gaan respectvol en met eerbied met de spullen die we tegenkomen om. Zo richten we ons altijd op zoveel mogelijk hergebruik van de spullen, we gooien dus niet zomaar iets weg. Op dit moment is al 80% van wat wij uit een woning halen aangeboden voor hergebruik, zelfs hetgeen anderen afval noemen.

Bel of mail vanuit Oss

Laat je woningontruiming in Oss uitvoeren door Ontboedel.nl! Je kunt ons ook benaderen wanneer je een woning wilt ontruimen na een overlijden. Dan kunnen wij de woning opruimen. Bel ons via het telefoonnummer 06-12777339. Mailen kun je doen naar info@ontboedel.nl. Wij helpen je graag verder in Oss met het leegruimen van de woning.