Woningontruiming Oosterhout

Een woningontruiming door Ontboedel.nl in Oosterhout

Zoek je in de omgeving van Oosterhout een vakkundig ontruimingsbedrijf voor een woningontruiming? Bij Ontboedel.nl ben je aan het juiste adres voor leegruimen en opruimen. Wij zijn namelijk in staat om een woning netjes op te ruimen, bijvoorbeeld na het overlijden van een naaste. Maar ook als je verhuist van groot naar klein. Of je gaat vanuit je ‘gewone’ huis naar een verzorgde omgeving. Heb je behoefte aan een vakbedrijf op het gebied van woningontruiming? Maak dan een afspraak met ons door vanuit Oosterhout te bellen of te whatsappen naar 06-12777339.

Laat een woningontruiming uitvoeren in Oosterhout

Wij van Ontboedel.nl hebben respect en integriteit heel hoog in het vaandel staan tijdens een woningontruiming. Onze ontruimers zullen hier tijdens het uitvoeren van hun diensten ook naar werken. Al binnen 5 dagen kunnen wij bij je langskomen indien dat nodig of gewenst is. Maak dus snel een afspraak vanuit Oosterhout. Verder rekenen wij per m² een vaste prijs. Wij komen graag de woning leeg maken.

Meer dan alleen onze werkzaamheden als woningontruimer

Primair richten wij ons op hergebruik van alles uit de boedel. Wij maken verschil in economische en herbruikwaarde,  maar denken zelfs dat in de nabije toekomst herbruikwaarde zelfs belangrijker is dan geldelijke waarde. Toch, als jij design meubels uit de jaren vijftig, zestig of zeventig hebt staan dan kunnen wij als je ons laat ontruimen, deze overnemen. Onze meubel expert kijkt naar de meubels en wanneer deze nog in goede staat zijn, bieden we je een vergoeding. Het geld dat wij hiervoor geven, kunnen wij aftrekken van de kosten van de ontruiming. Wil je meer te weten komen over ons werk of wil je direct een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op.

Woning ontruimen na overlijden

Als nabestaande moet je veel regelen na het overlijden van een dierbare. Bij een woningontruiming kan Ontboedel.nl je helpen en ontzorgen. Wij kunnen de woning netjes ontruimen na het overlijden. Wanneer je ook behoefte hebt aan de diensten van Ontboedel.nl, kun je eenvoudig een afspraak maken vanuit Oosterhout en je wensen aan ons doorgeven.

Bel of mail ons vanuit Oosterhout

Wil je ook direct een afspraak maken met de ontruimers van Ontboedel.nl voor een woningontruiming in Oosterhout? Bijvoorbeeld om een woning te laten ontruimen na het overlijden van een naaste. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-12777339. Mailen is mogelijk via info@ontboedel.nl. Geef je wensen aan ons door vanuit Oosterhout voor het leeg en bezemschoon opleveren van het pand.