Woningontruiming Huizen

Zoek je een partner in woningontruiming in Huizen?

Wil je een woningontruiming regelen in Huizen? Schakel in dat geval de specialisten van Ontboedel.nl in. Elke keer als wij een woning ontruimen (na een overlijden), doen wij dit discreet, zorgvuldig en duurzaam. Wij zijn niet alleen woningontruimer, maar zijn ook als meubelexpert. Wij geven je graag advies over de meubels in je boedel. Wil jij een woning laten leegruimen? Bel dan 06-12777339 voor een afspraak met ons in Huizen.

Wij verzorgen graag jouw woningontruiming in Huizen

Wanneer je ons inschakelt voor een woningontruiming in Huizen, kunnen wij deze desgewenst binnen 5 werkdagen inplannen. Wij werken altijd op een snelle, zorgvuldige en discrete manier. Zo hanteren wij vaste prijzen per m². En of wij nou opruimen voor particulieren, bedrijven, verenigingen van eigenaren of hospices, wij gaan altijd zeer respectvol te werk. Nadat wij een woning leeg maken en bezemschoon opleveren na een woningontruiming, kunnen we bekijken of we meubels een tweede leven kunnen geven. Als er wat ons betreft iets interessants tussen zit, nemen wij deze over. Het bedrag dat hiervoor geven, trekken we af van de kosten van de ontruiming. Wel zo eerlijk.

Wat kunnen we betekenen voor jou?

Primair richten wij ons op hergebruik. Ruim tachtig procent van alles wat wij uit een woning halen wordt aangeboden voor hergebruik of recycling. Wij maken onderscheid in financiële waarde en herbruikwaarde. Wij geloven namelijk dat in de nabije toekomst hergebruik zelfs waardevoller kan zijn dan geld. Heb jij goede design meubels staan uit de jaren vijftig, zestig en zeventig? Dan knappen wij deze graag op, waardoor je ontruiming goedkoper kan worden. Wij bieden je dan een eerlijke vergoeding voor deze meubels en verrekenen dit meteen zichtbaar een duidelijk op je offerte. Ook als je zelf niet de kennis van de meubels zou hebben. Neem contact met ons op. Wij gaan altijd met veel zorg en aandacht om met jouw spullen.

Een woning ontruimen na een overlijden

Wanneer er een dierbaar persoon is overleden, volgt vaak een drukke en emotionele periode, waarin veel geregeld moet worden. Is er sprake van dat het huis van de overledene verkocht moet worden? Dan kun je in Huizen Ontboedel.nl inschakelen om de woning te ontruimen na het overlijden. We denken graag met je mee, gaan discreet met de spullen om en wij zorgen ervoor dat we de woning leeg opleveren.

Doe een beroep op de ontboedel specialist!

Wil je in Huizen een beroep doen op Ontboedel.nl voor een woningontruiming? Bel ons dan op telefoonnummer 06-12777339 of mail naar info@ontboedel.nl. Ook in Huizen willen we je graag ontzorgen van jouw woningontruiming.