Woningontruiming Hollands Kroon

Regel nu jouw woningontruiming in Hollands Kroon

Wil je een woningontruiming regelen in Hollands Kroon? Benader dan eens Ontboedel.nl voor het leegruimen. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in woning ontruimen (ook na een overlijden). Wij werken altijd op een discrete, zorgzame en duurzame manier tijdens het opruimen. Heb je interesse? Bel of whatsapp ons dan op 06-12777339 voor een afspraak in Hollands Kroon.

Ontboedel.nl, voor uw complete woningontruiming

Een woningontruiming in Hollands Kroon is met Ontboedel.nl zo geregeld! Desgewenst kunnen wij de woningontruiming binnen 5 werkdagen regelen, waarbij we altijd vaste prijzen per m² hanteren tijdens het leeg maken. Wel zo duidelijk! Ontboedel.nl is in Hollands Kroon werkzaam voor particulieren, bedrijven, verenigingen van eigenaren en hospices. Wij zorgen ervoor dat we de woning leeg opleveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer dan woningontruimingen

Wij zijn erg geïnteresseerd in aparte meubels en objecten tijdens een ontruiming. Denk jij in Hollands Kroon zoiets te hebben? Een jaren 50,60 of 70 interieur wat te hergebruiken is? Dan maken wij graag een afspraak met jou. Wij knappen meubels graag op om deze een tweede leven te geven. Ons streven is hergebruik en duurzaamheid. Vooral naar (design) meubels uit de jaren vijftig, zestig en zeventig zijn wij op zoek. Wanneer wij interesse hebben in die meubels bieden we je daar graag een eerlijke vergoeding voor. Wij trekken het bedrag dat we hiervoor geven, af van de kosten van de ontruiming. Benader ons eenvoudig via onderstaande gegevens.

Een woning laten ontruimen na een overlijden

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Er moet veel geregeld worden. Een woning ontruimen na een overlijden is dan ook een klusje dat je wellicht liever aan een professioneel bedrijf overlaat. Ontboedel.nl denkt graag met jou in Hollands Kroon mee om je zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarnaast streven wij naar zo veel mogelijk hergebruik van alles dat we uit de woning halen. Wij gooien niet zomaar iets weg. Op dit moment wordt 80% van alles uit de boedel voor hergebruik aangeboden, zij het als herbewerkte grondstof dan wel als direct hergebruik.

Bespreek met ons de mogelijkheden!

Graag komen we met je in contact om te bekijken hoe wij jou op het gebied van woningontruiming van dienst kunnen zijn in Hollands Kroon. Plan gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en bel of whatsapp Ontboedel.nl op telefoonnummer: 06-12777339 of mail naar: info@ontboedel.nl. Ook in Hollands Kroon denken we graag met je mee!