Woningontruiming Heusden

Ontboedel.nl voor een woningontruiming in Heusden

Ben je in Heusden op zoek naar een betrouwbaar ontruimingsbedrijf voor de uitvoering van een woningontruiming of woning opruimen? Wij van Ontboedel.nl willen je graag helpen. Tijdens een woningontruiming worden alle spullen met veel liefde en aandacht behandeld. Zeker voor nabestaanden is het belangrijk dat we de woning respectvol ontruimen na het overlijden van een dierbare. Heb je behoefte aan een professional op het gebied van woningontruiming? Maak dan een afspraak met ons vanuit Heusden door te bellen of whatsappen naar 06-12777339.

Een woningontruiming in Heusden

Tijdens een woningontruiming, leeg maken of bezemschoon opleveren van een woning zullen wij nooit zomaar wat weggooien. Wij gaan altijd op respectvolle wijze om met jouw spullen. Heb je nog geen bestemming gevonden voor de meubels na de ontruiming? Wij kunnen je misschien helpen. Wij vinden altijd een bestemming. Wanneer je een afspraak maakt vanuit Heusden, kunnen wij al binnen 5 dagen bij je langskomen. Wil je meer informatie over onze werkzaamheden? Lees dan snel verder.

Overgebleven meubels uit de jaren vijftig, zestig of zeventig?

Zijn er na het leegruimen mooie design meubels uit de jaren vijftig, zestig of zeventig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zullen jouw meubels met liefde schoonmaken, herstellen en helemaal klaarmaken voor hergebruik. En uiteraard krijg je voor die meubels een eerlijke prijs van ons, welke we zichtbaar op je offerte aanbieden. Heb je zelf niet de kennis van de meubels? Geen nood, want onze experts nemen dit meteen voor je op in de offerte en de waarde van de meubels trekken wij af van onze prijs voor het leegruimen. Heb je behoefte aan meer informatie over ons werk? Dan kun je ons bellen, whats-appen of mailen via onderstaande contactgegevens.

Woning ontruimen na overlijden

Na het overlijden van een naaste moeten de nabestaanden vaak de woningontruiming regelen. Ontboedel.nl wil je graag op dit gebied ontzorgen. Wij zullen de woning respectvol ontruimen na het overlijden. Wij zijn woningontruimers met een hart. Volledig gericht op zo veel mogelijk hergebruik van de boedel streven wij naar tachtig procent hergebruik van alles dat we uit de woning halen. Dus ook van hetgeen anderen afval noemen.  Met Ontboedel.nl heb je in deze zware periode zo min mogelijk zorgen aan je hoofd voor wat betreft de woning.

Bel ons vanuit Heusden

Wil je Ontboedel.nl inschakelen in Heusden om een woning te ontruimen na het overlijden van een dierbare? Of met een andere reden? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 06-12777339. Mailen is mogelijk via het e-mailadres info@ontboedel.nl. Wij horen graag van jou vanuit Heusden.