Woningontruiming Helmond

Laat de woningontruiming uitvoeren door Ontboedel.nl in Helmond

Bent je in Helmond op zoek naar een professioneel bedrijf voor de uitvoering van een woningontruiming, leeg maken of opleveren? Benader dan de experts van Ontboedel.nl voor het opruimen. Je kunt allerlei redenen hebben voor een woning ontruimen. Bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare. Wij helpen je dan graag. Zoek je nog een bestemming voor jouw inboedel na de ontruiming? Wij richten ons op 80% hergebruik van een boedel. Wil je meer te weten komen over onze diensten? Neem dan contact met ons op of lees verder voor meer informatie. Je kunt ons vanuit Helmond bellen of whats-appen via 06-12777339.

De uitvoering van een woningontruiming in Helmond

Bij een woningontruiming hebben we respect en integriteit hoog in het vaandel staan. Onze ontruimers zullen dan ook op een nette en respectvolle manier te werk gaan. Wil je graag van je meubels af na het leegruimen? Wij helpen je graag. Wij kunnen al binnen 5 dagen bij je langskomen indien dat nodig is. Wij rekenen een vaste prijs per m² en bieden je een duidelijke transparante offerte aan.

Meer dan woningontruimingen

Wij hebben een voorliefde voor (design) meubels uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. Komen wij dit type meubels tegen tijdens een ontruiming? Dan willen we je graag helpen met het overnemen van de meubels, ook in Helmond. Wij zullen deze meubels helemaal opknappen en klaarmaken voor hergebruik op een duurzame manier. Wil je meer te weten komen over onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Woning laten ontruimen na overlijden

Na het overlijden van een dierbare heb je veel zorgen. Er moet bijvoorbeeld veel geregeld worden. Wij bij Ontboedel.nl willen jou graag ontzorgen. Wij kunnen de woning respectvol ontruimen na het overlijden van een naaste. Zo vinden wij bijna altijd een herbestemming en soms kunnen we je zelfs een eerlijke vergoeding geven voor jaren 50, 60 of 70 meubels. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over de bestemming van de meubels. Tachtig procent van alles wat wij uit de woning halen wordt aangeboden voor hergebruik, ook wat anderen afval noemen. Wil je onze diensten inschakelen vanuit Helmond? Bel ons dan middels onderstaande contactgegevens.

Neem contact op vanuit Helmond

Wens je ook een woningontruiming door Ontboedel.nl in Helmond? Schakel ons dan snel in. Wij kunnen je ook helpen wanneer je een woning wilt ontruimen na een overlijden. Bel of whatsapp ons via telefoonnummer 06-12777339. Mailen mag naar info@ontboedel.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met je in Helmond.