Woningontruiming Haarlem

Ontboedel.nl voor woniningontruiming en meer

Ga je verhuizen en is er een woningontruiming nodig in Haarlem? Ontboedel.nl verzorgt graag je woningontruiming. Maar wij doen meer dan alleen woningen ontruimen. Wij willen je tijdens het leegruimen ook helpen als meubel expert. Wij adviseren over de mogelijkheden die je inboedel heeft. Het kan ook voorkomen dat je naaste overlijdt, wat een ingrijpende gebeurtenis is. Het is dan ook fijn als bepaalde zaken voor je uit handen worden genomen zodat je tijd hebt om je op de belangrijke zaken te richten. Om je te ondersteunen kunnen wij in Haarlem de woning ontruimen na overlijden.

Je woningontruiming in Haarlem

Voor een woningontruiming ben je bij Ontboedel.nl aan het juiste adres. Het kan zijn dat je kleiner gaat wonen en je niet alle spullen nodig hebt. Na een ‘gewone’ verhuizing blijven er ook vaak materialen over. Wij zorgen er voor dat 80% van alle materialen welke we uit de woning halen wordt hergebruikt. Tijdens de woningontruiming in Haarlem nemen wij vooral het praktische deel van het regelproces uit handen. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat je woning na de woningontruiming leeg en bezemschoon is.

Meer dan alleen een woning ontruimen

Ben je in het bezit van jaren vijftig, zestig, zeventig of design meubelen en wil je deze na onze ontruimingswerkzaamheden kwijt? Wij zijn tijdens het leegruimen voortdurend op zoek naar meubels in Haarlem die wij kunnen opknappen en een nieuw leven kunnen geven. Misschien vinden wij in de garage, boekenkast, kelder of zolder unieke spullen van waarde. Wij willen dan graag je spullen in Haarlem overnemen. Wij zullen de waarde van de meubels aftrekken van onze prijs voor het leegruimen.

Woning ontruimen na overlijden in Haarlem

Een woning ontruimen na overlijden geeft naast verdriet en emoties ook vaak stress. Er komen vele zaken op je af die je moet regelen. Ontboedel.nl helpt je graag met de woning ontruimen na overlijden in Haarlem. Wij richten ons op zo veel mogelijk hergebruik van alle spullen die we uit de woning halen. Respectvol, wij zijn woningontruimers met een hart. Hierdoor heb je meer tijd voor de andere zaken die je moet regelen door het overlijden.

Offerte of meer informatie ontvangen?

Wil je een offerte of meer informatie ontvangen, voor bijvoorbeeld je woningontruiming? Bel: 06-12777339. Maar een mail sturen kan ook naar het volgende adres: info@ontboedel.nl. Benieuwd geworden over wat wij voor je woningontruiming kunnen betekenen? Neem contact met ons op.