Woningontruiming Gemert-Bakel

Wij komen jouw woning ontruimen in Gemert-Bakel

Op zoek naar een bedrijf voor een woningontruiming, woning leeg maken of opleveren in Gemert-Bakel? Neem contact op met Ontboedel.nl. Wij komen discreet, vertrouwd en duurzaam jouw woning ontruimen. Wij ruimen je woning leeg wanneer je verhuist van groot naar klein. Of wanneer je simpelweg vertrekt en je inboedel over hebt. Wij zijn tevens gespecialiseerd in een woning respectvol ontruimen na een overlijden. Schakel ons in als woningontruimer door te bellen naar 06-12777339. Dan komen wij zo spoedig mogelijk naar Gemert-Bakel.

Een woningontruiming in Gemert-Bakel

De ontruimers van Ontboedel.nl plannen een woningontruiming vaak al binnen 5 werkdagen. Wat ook prettig is, is dat wij werken met duidelijke prijzen per m². Geen verrassingen achteraf dus. Wij zetten ons in voor onder andere particulieren, bedrijven, verenigingen van eigenaren en hospices. Wij leveren een woning na een woningontruiming leeg en bezemschoon op. Is er nog geen volgende bestemming voor de meubels na de woningontruiming? Wij kijken er graag naar en bieden eventueel een vergoeding voor goede meubels.  Maak een afspraak met ons voor meer informatie.

Uw meubels verkopen bij een woningontruiming?

Naast woningontruimer kunt u ons tijdens het leegruimen ook inschakelen als meubel expert. Wij kennen de vraag naar meubels in de markt en weten of een meubelstuk financiële waarde heeft of juist herbruikwaarde. Wij zijn altijd op zoek naar unieke meubels om op te knappen voor hergebruik. Wat ons onderscheidt van anderen in Gemert-Bakel is dat wij respectvol met meubels omgaan. Wij bieden er mogelijk een eerlijke prijs voor wanneer wij zeker weten dat we afzet hebben voor de meubels. De waarde van interessante meubels uit de jaren vijftig en zestig trekken wij af van onze prijs voor het leegruimen. Heb jij behoefte aan onze diensten? Wij gaan met liefde en aandacht met jouw spullen om.

Een woning ontruimen na een overlijden

Als je een dierbare verliest, beland je in een drukke, emotionele periode. Er moet in die korte tijd van alles gebeuren. Wij zetten ons graag voor je in om de woning te ontruimen na het overlijden. Dat scheelt jou weer werk, zorgen en stress. Wij ontruimen de woning zorgvuldig, discreet en met respect. Wij richten ons bij elke woning die we leeg moeten opleveren op tachtig procent hergebruik van alles dat we uit de woning halen, dus ook van het afval. Schakel ons in voor het ontruimen van de woning in Gemert-Bakel.

Onze diensten in Gemert-Bakel

Op zoek naar een degelijk bedrijf dat een woningontruiming in Gemert-Bakel kan verzorgen? Schakel Ontboedel.nl in.  Wij leveren altijd bezemschoon op tegen een mooie prijs. Kortom, wij zijn jouw woningontruimer in deze regio. Maak een afspraak via 06-12777339 of info@ontboedel.nl. Wij komen graag spoedig naar Gemert-Bakel voor een zorgvuldige woningontruiming.