Woningontruiming Etten-Leur

Ontboedel.nl voor hulp bij een woningontruiming in Etten-Leur

Woon je in Etten-Leur en heb je behoefte aan een betrouwbare en bekwame partner voor een woningontruiming? Bij Ontboedel.nl ben je aan het juiste adres. Als ontruimingsbedrijf staan wij bekend om onze integere en nette manier van werken. Wanneer wij een woning ontruimen, bijvoorbeeld na een overlijden, zullen wij dit altijd op een respectvolle manier doen. Blijken wij tijdens het leegruimen en leeg opleveren van de woning enkele meubels interessant te vinden? Dan stellen wij hier eventueel een vergoeding voor beschikbaar. Wil je ons inschakelen? Maak een afspraak door te bellen of te whats-appen naar 06-12777339.

De uitvoering van een woningontruiming in Etten-Leur

Wanneer je een woningontruiming laat uitvoeren, vind je het belangrijk dat er respectvol wordt omgegaan met de meubels. Onze ontruimers zullen altijd op een integere en nette manier te werk gaan en nooit zomaar wat weggooien. Zien wij tijdens het opruimen en leeg maken van het huis een apart meubel staan? Dan willen wij deze wellicht van je overnemen. Lees verder wanneer je meer te weten wilt komen over onze diensten als woningontruimers met een hart.

Meer dan alleen woningontruimingen

Soms komt het voor dat we tijdens een woningontruiming interessante meubels zien staan. In enkele gevallen willen wij deze dan kopen. Wij bieden hier dan een eerlijke vergoeding voor, die we van onze rekening voor het leegruimen zullen aftrekken. Wanneer je het wenst, kunnen wij al binnen 5 dagen bij je langskomen. Wat betreft meubels hebben wij een voorliefde voor (design) meubels uit de jaren vijftig, zestig of zeventig. Wij zullen de meubels opknappen en klaarmaken voor hergebruik.

Een woning ontruimen na overlijden

Ook na het overlijden van een dierbare moet er vaak een woningontruiming plaatsvinden. Wij van Ontboedel.nl zien het als onze taak om je op dit gebied te ontzorgen. Doordat wij de woning netjes ontruimen na het overlijden, weet je zeker dat er geen persoonlijke spullen ergens belanden waar ze niet thuishoren. Bij elke woning ontruiming streven wij naar tachtig procent hergebruik van alles wat we uit de woning halen. Bel of mail ons vanuit Etten-Leur en geef je wensen wat betreft de woningontruiming aan ons door.

Neem contact op vanuit Etten-Leur

Wil je ook een afspraak maken met Ontboedel.nl in Etten-Leur voor een woningontruiming? Wij staan graag voor je klaar om een woning te ontruimen na een overlijden. Neem contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 06-12777339. Mailen is mogelijk via e-mailadres info@ontboedel.nl. Wij maken zo snel mogelijk een afspraak met je in Etten-Leur.