Woningontruiming Edam-Volendam

Je woningontruiming in Edam-Volendam

Zoek je in Edam – Volendam een professioneel bedrijf op het gebied van woningontruiming? Wij van Ontboedel.nl willen je graag helpen. Wij helpen de woning netjes te ontruimen, bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare. Of na het verhuizen van groot naar kleiner woning. De spullen zullen altijd met veel liefde en zorg worden behandeld. Vinden wij een meubelstuk interessant tijdens het opruimen, leegruimen en leeg opleveren van de woning? Dan bieden we je daar een eerlijke vergoeding voor. Maak vanuit Edam-Volendam een afspraak met ons door te bellen naar 06-12777339.

Een woning ontruimen na een overlijden

Is er een dierbare van je overleden? Dan kan het zijn dan je de woningontruiming moet regelen. Soms moet dat zelfs heel snel gebeuren terwijl je hoofd hier niet naar staat. In deze moeilijke periode wil Ontboedel.nl je graag ontzorgen. Wij zullen de woning integer ontruimen na het overlijden van je naaste. Wanneer je contact met ons opneemt vanuit Edam-Volendam, luisteren we graag naar jouw ideeën wat betreft de ontruiming. Wij zullen dan alles uitvoeren naar jouw wensen.

Geef je woningontruiming uit handen in Edam-Volendam

Een woningontruiming door Ontboedel.nl wordt op een respectvolle en integere manier uitgevoerd. Zo weet je zeker dat er geen persoonlijke items op plekken zullen belanden waar ze niet thuishoren. Spullen worden tijdens een woningontruiming dus ook niet zomaar weggegooid. Zijn wij na de ontruiming geïnteresseerd in specifieke meubels? Dan zetten we dat duidelijk op je offerte en verrekenen onze vergoeding met de kosten van de ontruiming. Wil je meer te weten komen over ons werk? Lees verder voor meer informatie.

Meer dan alleen woningontruimingen

Mogen wij een woning voor je opruimen? Wij zullen deze netjes leegruimen? Ontdekken wij tijdens dit leegmaken een apart meubelstuk? Dan willen wij deze wellicht, nadat we het huis leeg opleveren, van je overnemen. Wij hebben een voorliefde voor meubels uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. Wij zullen deze items schoonmaken, herstellen en klaarmaken voor hergebruik. Uiteraard bieden we een eerlijke vergoeding voor je meubels. Deze halen we vervolgens van de rekening voor de woningontruiming af.

Bel, mail of WhatsApp ons vanuit Edam-Volendam

Wil je vanuit Edam-Volendam een woning laten ontruimen na een overlijden? Neem dan contact met ons op door te bellen of te WhatsAppen naar 06-12777339. Tevens kun je ons mailen via het e-mailadres info@ontboedel.nl. Wij willen graag een woningontruiming uitvoeren in Edam-Volendam.