Woningontruiming Deurne

Plan een woningontruiming in Deurne

Staat er een woningontruiming in de planning in Deurne? Neem contact op met Ontboedel.nl. Wij zijn gespecialiseerd in een woning ontruimen (na een overlijden), leegruimen bij verhuizen van groot naar klein of bij naar een zorgwoning. Al onze werkzaamheden volbrengen wij discreet, zorgzaam en duurzaam. En wanneer wij jouw woning ontruimen maken we eerst een duidelijke offerte voor je. Interesse? Bel 06-12777339 voor een afspraak in Deurne.

Het verzorgen van een woningontruiming in Deurne

Een woningontruiming in Deurne plannen wij desgewenst binnen 5 werkdagen. Wij vragen voor deze dienst duidelijke en vaste prijzen per m². Zowel particulieren als bedrijven, verenigingen van eigenaren en hospices kunnen bij ons terecht. Na een woningontruiming gooien we nooit zomaar iets weg. Wij maken de woning leeg en leveren bezemschoon op. Benader ons voor het opruimen, leegruimen en leeg opleveren van een woning.

Aparte meubels of objecten bij het leeg maken van het huis

Ontdekken wij aparte meubels of objecten als wij jouw huis leegruimen? Misschien willen we die wel van je overnemen. Wij knappen meubels graag op voor een tweede leven. Vol met aandacht, liefde en respect. Ontboedel.nl staat voor hergebruik en duurzaamheid. Vooral (design) meubels uit de jaren vijftig, zestig en zeventig belonen we graag met een financieel extraatje. Deze vergoeding trekken we vervolgens af van onze rekening voor het leeg maken van het huis. Wil je ons inschakelen voor het leeg opleveren van een woning? Je benadert ons via de onderstaande gegevens.

Een woning ontruimen na een overlijden

Na het overlijden van een naaste, volgt er vaak een drukke en emotionele periode. Wij ondersteunen jou graag in deze moeilijke tijd. Schakel ons in om de woning te ontruimen na het overlijden. Wij denken graag met je mee en ontzorgen volop. Wij streven bij elke woning ontruiming naar 80% hergebruik van alle spullen die we uit de woning halen. Kies voor onze discrete, respectvolle en eerbiedige aanpak. Benader ons voor een afspraak.

Plan die woningontruiming in Deurne

Ontboedel.nl verzorgt graag die aankomende woningontruiming in Deurne. Snel, zorgvuldig en respectvol. Laat ons jouw woning ontruimen (na een overlijden). Wij zijn jouw woningontruimer voor deze regio. Je bereikt deze betrouwbare ontruimer via 06-12777339 of info@ontboedel.nl. Maak een afspraak en wij komen spoedig naar Deurne.