Woningontruiming Den Helder

Bij ons aan het juiste adres

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kunt inschakelen voor een woningontruiming in Den Helder? Dan ben je bij Ontboedel.nl aan het juiste adres. Wij werken altijd snel, efficiënt en met oog voor jou als klant. Ontdekken wij tijdens het opruimen, leegruimen en leeg opleveren van de woning unieke meubels aan? Dan willen we deze een tweede leven geven. Neem gerust eens contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden qua woningontruiming voor jou in Den Helder.

Een stukje ontzorging bij jouw woningontruiming in Den Helder

Een woningontruiming is een klus die veel planning en tijd vergt. Soms zijn er situaties waardoor men zelf niet in staat is om een woning te ontruimen. Denk aan een gebrek aan tijd, energie of wellicht zijn er andere omstandigheden waardoor je liever een professioneel bedrijf in wilt schakelen voor het leeg maken van het huis. Ontboedel.nl geeft je graag een prijsindicatie voor de woningontruiming, waarbij we vaste prijzen per m² hanteren. Tevens stellen we een vrijblijvende offerte op en gaan vervolgens voor je aan de slag met de ontruiming. Op deze manier word je ontzorgd en minimaliseren wij de kans op onduidelijkheden.

Een emotionele gebeurtenis

Een woning ontruimen na overlijden is vaak een emotionele gebeurtenis. Zeker bij het overlijden van iemand moet er extra rekening gehouden worden met de situatie van de klant. De medewerkers van Ontboedel.nl snappen dit als geen ander en proberen je altijd het beste van dienst te zijn. Wij gaan zorgvuldig om met jouw specifieke situatie en dit vraagt om maatwerk. Wij zijn altijd een deskundige partner en je kunt jouw woningontruiming na overlijden dan ook altijd in Den Helder aan ons overlaten. Ook zorgen wij ervoor dat het pand schoon en netjes achter wordt gelaten en dat er discreet en respectvol met jouw situatie om wordt gegaan. Vraag gerust naar de mogelijkheden van een woning ontruimen na een overlijden.

Vergoeding voor meubels?

Treffen wij tijdens het leegruimen van een huis jaren 50, 60, 70 of 80 meubels? Dan stellen wij, na beoordeling vanaf foto, hier eventueel een vergoeding voor beschikbaar. Deze trekken we af van onze rekening voor het leeg opleveren van de woning. Wij kunnen de meubels opknappen en een tweede leven geven. Schakel ons in Den Helderen omgeving in. We bespreken graag met jou wat wij voor je kunnen betekenen aangaande het opruimen en leegruimen van een huis.

Vraag naar de mogelijkheden in Den Helder!

Hoe kan Ontboedel.nl jou in Den Helder van dienst zijn? Vraag het ons gerust en bel ons op 06-12777339 of mail naar info@ontboedel.nl. Schakel ons in voor een woningontruiming. Ontboedel.nl staat ook in Den Helder voor je klaar met een stuk ontzorging.