Woningontruiming Beverwijk

Jouw woning ontruimen wij in Beverwijk

Op zoek naar een specialist in woningontruiming in Beverwijk? Neem contact op met Ontboedel.nl. Wij werken discreet, vertrouwd en duurzaam. Naast dat wij zorgvuldig een woning ontruimen (na een overlijden) bieden wij een eerlijke vergoeding voor goede jaren vijftig zestig, zeventig en tachtig meubels. Schakel ons vandaag nog in als woningontruimer. Bel naar 06-12777339 en wij komen zo spoedig mogelijk naar Beverwijk.

Een woningontruiming in Beverwijk nodig?

Wij plannen een woningontruiming vaak al binnen 5 werkdagen. Hiervoor vragen wij duidelijke prijzen per m². Je hoeft dus geen nare verrassingen achteraf te verwachten. Zowel particulieren, bedrijven, verenigingen van eigenaren als hospices schakelen ons in voor het ontruimen van woningen. Een woning is na onze woningontruiming leeg en bezemschoon. Maak een afspraak voor meer informatie.

Niet alleen woningontruimingen

Je begrijpt dat wij, als wij een woning mogen leegruimen, werken met respect voor de meubels. Wij zijn altijd blij te maken met unieke meubels om op te knappen voor hergebruik. Wij vinden hergebruik misschien wel waardevoller dan de economische waarde van een meubelstuk. Toch blijven wij eerlijk en bieden wij net zo graag een eerlijke vergoeding voor meubels uit de jaren vijftig, zestig en zeventig, waarvan wij weten ze kunnen onderbrengen bij een betalende handelspartij. Elke vergoeding trekken we uiteindelijk van onze rekening voor het leeg maken van het huis af. Dat onderscheidt ons van anderen in Beverwijk. Kortom, heb jij behoefte aan onze diensten? Laat ons dan jouw inboedel met liefde en aandacht opruimen.

Een woning ontruimen na een overlijden

Een dierbare verliezen leidt vaak tot een drukke, emotionele periode. Wij zijn prima in te schakelen om de woning te ontruimen na het overlijden. Jou scheelt dat veel werk, zorgen en stress. Wij ontzorgen jou optimaal door de woning zorgvuldig, discreet en met respect te ontruimen.  Wij vergemakkelijken en ondersteunen graag de beladen situatie na het overlijden in Beverwijk.

Schakel ons in in Beverwijk

Kun je onze hulp wel gebruiken bij de woningontruiming in Beverwijk? De specialisten van Ontboedel.nl komen graag langs om de woning te ontruimen (ook na een overlijden). Wij zijn ontruimen vanuit ons hart met respect en liefde voor je spullen. Behoefte aan deze woningontruimer? Benader ons via 06-12777339 of info@ontboedel.nl. Wij komen graag naar Beverwijk voor een zorgvuldige woningontruiming.