Ontruimen

Woningontruiming

Soorten ontruimingen

Ontboedel.nl verricht alle soorten van ontruimingen. Elke opdracht handelen wij integer en respectvol af, zeker indien het een laatste woning betrof. We werken in opdracht van particulieren, makelaars, notarissen, vermogensbeheerders, finance professionals, verhuur-instellingen, verenigingen van eigenaren, hospices,  indien de ruimte leeg opgeleverd moet worden.

Wij kunnen ontruimen binnen 5 werkdagen. En werken altijd met transparante, duidelijke prijzen per m2 woonoppervlak van de totale woning. Mail of bel ons.

Waarom ontboedel.nl?

  • Wij ruimen woningen leeg en leveren bezemschoon op
  • Wij ruimen appartementen, verdiepingen met of zonder lift
  • Wij ruimen kantoren, gebouwen
  • Wij ruimen tuinen, schuren, garages
  • Wij werken discreet, transparant, duurzaam en vertrouwd.

Jouw specialist in woningontruiming

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en professionele specialist in woningontruiming? Schakel dan Ontboedel.nl in. Als woningontruimer gaan wij uiterst zorgvuldig, secuur en respectvol te werk. Heb jij behoefte aan onze diensten? Maak een afspraak met ons via 06-12777339 voor een grondige woningontruiming.

Als wij jouw woning komen ontruimen

Onze aanpak verschilt ietwat van andere woningontruimers. Waar zij een woning vaak grof en bruut leeghalen, leveren wij straks op uiterst discrete en bedachtzame wijze de woning leeg en bezemschoon op. Wij hebben als jong en dynamisch bedrijf Maatschappelijk Verantwoord Ontboedelen dan ook hoog in het vaandel staan. Wij houden rekening met jouw wensen en ontzorgen je optimaal. Zo gooien wij ook nooit zomaar iets weg. Zeker bij een woningontruiming na een overlijden, benadrukken wij dat de nabestaanden nog even grondig moeten controleren of zij een meubelstuk of object willen behouden. Mocht er geen interesse zijn en vinden wij de meubels interessant? Dan geven wij hier graag een financieel extraatje voor.

Een woningontruiming in vijf stappen

Volg onderstaande stappen als je wilt dat jouw woning ontruimd wordt:

  1. Maak een afspraak voor een intake
  2. Laat ons de ruimte opmeten en de meubels beoordelen
  3. Ontvang van ons een duidelijke offerte met transparante prijzen en ons totale aanbod
  4. Plan, als jij akkoord gaat met onze calculatie, een afspraak met ons in
  5. Geniet zorgeloos van een bezemschoon en leeg huis na ons vertrek

Verschillende redenen voor een ontruiming

Vanwege onze respectvolle en zorgzame benadering, zijn wij in te schakelen voor allerhande woningontruimingen. Ga je bijvoorbeeld verhuizen? Naar een groter of kleiner huis? Dan denken wij graag met je mee over wat te doen met de oude meubels. Ga je samenwonen met je partner? Dan bezit je nu waarschijnlijk twee volledige inboedels. Wij komen graag diverse meubelstukken en objecten ontruimen, zodat het samenwonen een ontspannen en stressloze gebeurtenis wordt. Een wat minder vrolijke reden voor een woningontruiming is een overlijden. Zeker dan gaan we uiterst respectvol met de meubels en de eventueel aanwezige naasten om. Benader ons voor meer informatie of een afspraak.

Wanneer mag de woningontruiming plaatsvinden?

Onze specialisten kunnen binnen vijf werkdagen een woningontruiming gepland hebben. De ontruiming zelf verloopt uiteraard ook snel doch secuur. Schakel Ontboedel.nl in door ons online contactformulier in te vullen, te mailen naar info@ontboedel.nl of te bellen naar 06-12777339. Wij komen graag naar jou toe voor een professionele, duurzame en discrete woningontruiming.

Voer uw zoekwoord in