Woning ontruimen

Voor het ontruimen van woningen

Wil jij jouw woning laten ontruimen door een betrouwbaar en professioneel bedrijf? Kies dan voor Ontboedel.nl. Als wij een woning ontruimen gooien wij nooit zomaar iets weg. Sterker nog, wij richten ons op duurzaam hergebruik. Wil jij dat wij jouw woning netjes leeg en bezemschoon achterlaten? Maak dan een afspraak met ons voor een grondige woningontruiming. Bel naar 06-12777339 en laat ons jouw woning ontruimen.

Als wij jouw woning onder handen nemen

Wij onderscheiden ons op diverse punten van andere woningontruimers. Waar zij een woning vaak grof en bruut leeghalen, gaan wij uiterst respectvol en discreet te werk. Dit typeert ons als een jong, dynamisch bedrijf dat Maatschappelijk Verantwoord Ontboedelen hoog in het vaandel heeft staan. Als wij woningen ontruimen gooien wij nooit zomaar iets weg. Komen wij persoonlijke items tegen, dan doen wij die in een doos, die noemen we de black-box, en die krijgt u netjes terug aangeboden natuurlijk. Treffen wij een meubelstuk aan dat ons interesseert, dan bieden wij hier een passende en eerlijke prijs voor. Wij zijn vooral geïnteresseerd in aparte, kwalitatieve meubels. Zeker meubels uit de jaren vijftig, zestig, zeventig belonen we graag met een financieel extraatje.

Vijf stappen voor het ontruimen

Wil jij ons inschakelen voor een woningontruiming? Volg dan onderstaande stappen:

  1. Maak een afspraak voor een intake
  2. Wij meten je ruimte op en beoordelen de meubels
  3. We geven je de kosten in een duidelijke offerte door (transparante prijzen per m² met overzichtelijk het totale aanbod)
  4. Samen plannen we een datum als jij akkoord gaat met onze calculatie
  5. Wij starten met de woningontruiming en leveren een leeg en schoon huis op

Waarom moet een woning ontruimd worden?

Omdat wij zowel fysiek als emotioneel ondersteuning bieden, zijn wij prima in te schakelen voor allerhande woningontruimingen. Ga je verhuizen omdat je groter of kleiner wilt wonen? Wij denken met je mee over wat te doen met de oude meubels. Is het moment aangebroken om samen te gaan wonen? Wat leuk! Maar zit je nu met twee volledige inboedels? Wij helpen jullie graag één ervan netjes mee te nemen. Een andere reden voor een ontruiming kan een overlijden zijn. Wij gaan zeker in die gevallen uiterst respectvol met de meubels en eventuele persoonlijke objecten om. Benader ons voor meer informatie hierover.

Laat ons jouw woning ontruimen

Het ontruimen van jouw woning kan het beste zorgvuldig, discreet en duurzaam gebeuren. Schakel daarom Ontboedel.nl in. Vul ons online contactformulier in, stuur een mail naar info@ontboedel.nl of bel 06-12777339. Schakel ons vandaag nog in om jouw woning te ontruimen.