Ontruiming na overlijden

Woning ontruimen na overlijden

Ontboedel.nl ontzorgt

Het verliezen van een dierbare geeft naast verdriet en emoties vaak ook stress. Zoals het organiseren van een begrafenis maar ook administratieve handelingen zoals de woning oplever klaar maken voor verhuur coöperatie of verkoop klaar maken. Woonde de dierbare nog zelfstandig of in een zorgomgeving dan moet vaak de kamer of woning soms onverwacht snel opgeleverd worden omdat er wachtlijsten zijn. Wij kunnen binnen 5 werkdagen ontruimen en bezemschoon opleveren. Bij het verliezen van een dierbare is de standaard service een huisbezoek op locatie.

Ontboedel.nl ontzorgt je op het gebied van de woning ontruiming. Het is ons vak en wij gaan altijd respectvol om met de persoonlijke spullen van de oorspronkelijke bewoner, maar bij een woning ontruimen na overlijden gaan wij extra respectvol om met de persoonlijke spullen. Wij verzamelen alle waardevolle en persoonlijke zaken zoals trouwboekjes, trouwringen, gelden, foto’s of andere persoonlijke spullen. Deze verzamelen wij in een box, wij noemen dit de black-box, die we terug aanbieden aan de nabestaanden.

Vol vertrouwen kun je de ontruiming laten verrichten door ontboedel.nl. Behalve voor particulieren werken we ook voor notarissen, executeur testamentair ‘s of bewindvoerders. Bel of mail ons gerust voor informatie of een afspraak.