fbpx

Woning ontruimen na overlijden

Als een woning ontruimd moet worden

Een woning laten ontruimen na een overlijden is één van de vele dingen die op je af komt als je een naaste bent verloren. Je wilt uiteraard dat dit respectvol en zorgvuldig gebeurt. Schakel daarvoor Ontboedel.nl in. Wij ontruimen woningen discreet, secuur en duurzaam. Wij gooien nooit zomaar iets weg, maar zorgen ervoor dat het bij de juiste persoon terecht komt. Benieuwd naar onze diensten? Neem contact met ons op via 06-12777339. Laat ons jou ontzorgen in deze emotionele tijd na het overlijden van je naaste.

De gevolgen na een overlijden

Het verliezen van een dierbare geeft naast verdriet en emoties vaak ook stress. Er ontstaat een situatie waarin je een boel taken moet uitvoeren die niet je dagelijkse ‘ding’ zijn. Enige ondersteuning is daarom zeer welkom. Ontboedel.nl ontzorgt je op het gebied van de woningontruiming. Het is ons vak en wij gaan respectvol om met de persoonlijke items van de oorspronkelijke bewoner. Wij verzamelen persoonlijke items in een black box die we terug aanbieden aan de nabestaanden.

Wat te doen met de spullen uit de woning?

Wij denken met je mee en overleggen wat er met de stukken moet gebeuren die nog van waarde zijn. Onze bedrijfsvoering richt zich op de circulaire economie. We gooien dus niet zomaar spullen weg. Wij beseffen ook dat het leegruimen van de woning emoties kan oproepen. De ene nabestaande wil graag bij de ontruiming aanwezig zijn, de ander juist niet. Bij Ontboedel.nl is alles mogelijk. Wij raden alle nabestaanden in elk geval aan goed te overleggen onderling. Zo verdwijnt niet plotseling iets dat voor iemand een persoonlijke herinnering draagt.

Een huisbezoek voordat we de woning ontruimen

In veel gevallen vinden mensen het prettig dat wij vooraf een huisbezoek doen. Zo kunnen we vooraf foto’s maken om te calculeren wat de ontruiming gaat kosten. Dat voorkomt verrassingen achteraf. Wil je in deze emotionele periode liever geen bezoek ontvangen? Dan kun je zelf foto’s naar ons opsturen. Een huisbezoek vooraf maakt het ons tevens mogelijk te kijken of er spullen staan die wij eventueel zouden willen opkopen. Voor deze meubels en objecten krijg je dan een passende en eerlijke vergoeding.

Laat ons de woning respectvol ontruimen na het overlijden

Wil je er zeker van zijn een zorgzame, professionele en betrouwbare partij in te schakelen om de woning te laten ontruimen? Kies dan voor Ontboedel.nl. Wij ontruimen snel, secuur en met oog voor de circulaire economie. Niets wordt zomaar weggegooid. Bel naar 06-12777339 of stuur een mail naar info@ontboedel.nl. Wij ontzorgen jou graag door de woning zorgvuldig te ontruimen na het overlijden.

Voer uw zoekwoord in