Woning ontruimen na overlijden

Als een woning ontruimd moet worden

Een woning laten ontruimen na een overlijden is één van de vele dingen die op u af komt als u een naaste bent verloren. U wilt uiteraard dat dit respectvol en zorgvuldig gebeurt. Schakel daarvoor Ontboedel.nl in. Wij ruimen woningen discreet, secuur en duurzaam leeg. Wij gooien nooit zomaar iets weg, maar zorgen ervoor dat het bij de juiste persoon terecht komt. Benieuwd naar onze diensten? Neem contact met ons op via 06-12777339. Laat ons deze zorg uit handen nemen in deze emotionele tijd na het overlijden van uw naaste.

Het verliezen van een dierbare geeft naast verdriet en emoties vaak ook stress. Er ontstaat een situatie waarin je een boel taken moet uitvoeren die niet je dagelijkse ‘ding’ zijn. Enige ondersteuning is daarom zeer welkom. Ontboedel.nl ontzorgt u op het gebied van de woningontruiming. Het is ons vak en wij gaan respectvol om met de persoonlijke items van de oorspronkelijke bewoner. Wij verzamelen persoonlijke items in een black box die we terug aanbieden aan de nabestaanden.

Wij denken met u mee en overleggen wat er met de stukken moet gebeuren die nog van waarde zijn. Onze bedrijfsvoering richt zich op de circulaire economie. We gooien dus niet zomaar spullen weg. Wij beseffen ook dat het leegruimen van de woning emoties kan oproepen. De ene nabestaande wil graag bij de ontruiming aanwezig zijn, de ander juist niet. Bij Ontboedel.nl is alles mogelijk en verloopt dit volgens uw wensen. Wij raden alle nabestaanden in elk geval aan goed te overleggen onderling. Zo verdwijnt niet plotseling iets dat voor iemand een persoonlijke herinnering draagt.

In de situatie waarin een overlijden de oorzaak is van een leeg ruimen woning, zijn snelheid en duidelijkheid vaak erg van belang voor u. Een afspraak is dan soms lastig te plannen, los van het emotionele aspect. In de meeste gevallen is een huisbezoek helemaal niet nodig. Wij kunnen op basis van het leeg te ruimen adres al een berekening aanbieden. U kunt foto’s van de leeg te ruimen kamers naar ons sturen, zodat wij u een gericht boedeladvies kunnen geven. Maar wij weten dat fotos nemen in sommige situaties niet kan.  Ook dat lossen we op, dan beoordelen we de boedel voor u achteraf en geven we u daar info over als we aan de slag zijn op het adres.