Werkwijze van Ontboedel.nl

Wij zijn woningontruimers met een hart. Wij kijken met respect naar de spullen en het leven dat ze begeleid hebben. Dat is voelbaar op de werkvloer. Ook vooraf werken wij vooral duidelijk in de volgende stappen.

U wilt snel duidelijkheid over prijs en antwoord op uw eventuele vragen. Wij helpen en informeren u graag. Op basis van de gegevens van het leeg te ruimen adres kunnen wij u al direct een offerte aanbieden. Heel gemakkelijk en snel, en direct per email.

Wij beoordelen samen met u welke mogelijkheden de boedel biedt. Specifiek voor uw situatie krijgt u een gratis Boedeladvies. Als het mogelijk is vragen we fotos op, heel gemakkelijk via whatsapp of email. 

Elke afspraak die we maken bevestigen we in de verder uitgewerkte offerte aan u. Het zijn drie bevestigingen die u ontvangt van ons. De offerte, per email. De orderbevestiging per email en wanneer alles gepland is dan ontvangt u de finale bevestiging, met daarin data, tijden, de rekening én wij laten u weten welk team er bij u komt.

Wij gaan aan het werk op de afgesproken datum en tijd. Komen wij persoonlijke items tegen,  van een schoolrapport tot een paspoort of gegraveerd horloge, dan verzamelen we deze voor u in de ontboedel black-box. Deze houden we voor u apart en u bepaalt zelf wat u er mee wilt doen. 

Wist u dat wij uitgaan van zowel de grootte van de woning als het volume van de boedel in de woning. Wij slaan dat om in een m2 prijs. In onze berekening hebben wij onze jarenlange ervaring op gebied van woningontruimen verwerkt. Onze prijs is daarom:

  • inclusief bezemschone oplevering

  • inclusief raambekledingen en schilderijen verwijderen

  • inclusief pluggen uit wanden verwijderen en gaatjes dichten

  • inclusief kroonsteentjes monteren

  • inclusief BTW en met faktuur

  • 80% recycling of hergebruik van de boedel

  • Inclusief: persoonlijke items verzamelen in de ontboedel blackbox

  • inclusief gratis boedeladvies

Indien gewenst natuurlijk. Verder weten wij dat uit een gemiddelde woning acht kuub restafval komt. De kosten daarvan zitten ook al in onze prijs! De metrages vragen wij op bij het kadaster, dat kunt u ook doen. Wij zijn daarmee eenvoudig door u zelf te controleren. Dat noemen wij transparant en werken vanuit vertrouwen. Bijzonderheden? Die komen voor natuurlijk. Zodra er bijzonderheden zijn dan melden wij dat duidelijk zichtbaar en gespecificeerd op uw offerte. Wij houden van verrassingen behalve wanneer ze achteraf komen. Daarom communiceren wij alles 1 op 1 met u, ook mogelijke bijzonderheden. Ontruimen kunnen meerdere partijen maar in Ontboedelen zijn wij uniek. Zet daarom vandaag nog uw eerste stap richting ontboedelen.

Meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Onze medewerkers helpen u graag. Wilt u meer weten? Bel of whatsapp ons. U kunt ook direct een offerte aanvragen. U krijgt dan snel reactie.