fbpx

Werkwijze van Ontboedel.nl

Werkwijze van Ontboedel.nl

Ontboedel.nl ontruimt woningen met een hart. De werkwijze van Ontboedel.nl is transparant en werkt op basis van vertrouwen. De ontruiming kan je zelf aanvragen door een offerte aan te vragen, of via ons 3 stappenplan. Je kunt ons ook bellen, mailen of WhatsApp-en.

Werkwijze van Ontboedel.nl

Onze werkwijze is eenvoudig uit te leggen in 3 stappen:

  1. Bel ons op en we doen samen de intake
  2. Stuur ons foto’s van de te ontruimen woning
  3. Wij sturen je de offerte en gaan na goedkeuring aan de slag

Of vraag nu direct zelf een offerte aan.

Waarom ontboedel.nl?

  • MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONTBOEDELEN
  • DISCREET EN INTEGER
  • EFFICIËNT EN MAKKELIJK
  • AFSPRAAK = AFSPRAAK
  • OP RESPECTVOLLE WIJZE OMGAAN MET PERSOONLIJKE SPULLEN
  • DEZE WORDEN NADERHAND OVERHANDIGD IN EEN BLACK BOX
  • HERGEBRUIK VOOR GOEDE DOELEN

Hoe starten we met jouw woningontruiming?

Onze samenwerking begint met het berekenen van kosten. We maken de prijsopgave makkelijk, snel en duidelijk voor je. Wij helpen je eenvoudig door het proces heen. Wanneer alles duidelijk is dan zien we je opdracht verschijnen. Hebben wij nog vragen dan stellen we je die per email.

Het kan ook dat we je vragen om foto’s aan te leveren van elke leeg te ruimen ruimte zodat we kunnen zien welke materialen er zijn en of we voor sommige items afzet hebben. En tegelijk kijken wij dan welk materieel wij moeten meebrengen. Gewoon 1 of 2 fotos per ruimte is al voldoende en aanleveren kan op de voor jou gemakkelijkste manier. We helpen je daar natuurlijk bij. En wij kunnen je dan altijd iets vertellen over de boedel en of die voor een vergoeding in aanmerking komt. We passen dan graag de eerder gemaakte berekening voor je aan.

Wanneer het om wat voor reden lastiger is om foto’s aan te leveren, ook dan denken we met je mee. Wanneer je ons opdracht geeft dan kijken we gewoon in het werk verder met je mee en mocht er alsnog iets aangepast worden dan overleggen we dat netjes. Want ontboedel.nl vindt dat ontruimen gemakkelijk moet zijn. Laat je daarom met gerust hart helpen.

Wij sturen je bevestigingen van elke stap.

Wanneer je ons opdracht hebt gegeven volgen alle benodigde bevestigingen van de opdracht per email, ook de factuur ontvang je per email. Wij verspillen namelijk zo min mogelijk en sturen daarom alles digitaal naar je door. Ook onze voorman krijgt digitaal zijn werkbon met alle benodigde informatie van jouw opdracht.

Tot slot ontmoet je de voorman op de dag zelf. Hij neemt nog even de woning met je door en maakt de nodige afspraken over het verloop van de dag. Vervolgens gaat hij met zijn team aan de slag zodat je woning bezemschoon wordt overgedragen nadat deze ontboedeld is. Tot slot krijg je van ons de doos, de ontboedel black-box terug waarin wij eventuele persoonlijke items die we nog tegenkwamen in het werk voor je hebben verzameld.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Ontboedel.nl? Neem dan gerust contact met ons op!

Voer uw zoekwoord in