fbpx

Wat kost een ontruiming?

Wat kost een ontruiming?

Uw offerte is vrijblijvend en is gebaseerd op de oppervlakte van de te ontruimen woning. Deze oppervlakte wordt overgenomen van de bij het kadaster bekende gegevens van de woning. Om te weten wat uw ontruiming kost kunt u hier rechts het aanvraagformulier invullen en heeft u binnen 2 uur een offerte op maat!

Wij kunnen alle soorten werkzaamheden uitvoeren welke een ontruiming met zich meebrengt. Want ons werk moet de opdrachtgever volledig ontzorgen en wij zullen met zorg, discretie en respect elke ontruiming uitvoeren. Vraag hiernaast uw offerte aan.

Ontboedel.nl: Ontruimers met een hart!

wat kost een ontruiming prijs van een ontruiming vraag een offerte aan

OFFERTE AANVRAGEN


Wat is een offerte van ontboedel.nl?

Ontboedel.nl maakt de offerte berekening zo gemakkelijk mogelijk voor je. Dus wanneer je de aanvraag indient dan sturen wij je binnen een paar uur een berekening toe per email. En wij hebben geleerd van onze klanten dat het prettig is om snel inzicht te hebben in de mogelijke kosten hoewel dat in onze branche nog wel eens een beetje onoverzichtelijk gepresenteerd wordt omdat er altijd variabelen zijn. Ontboedel werkt anders. Daarom willen wij je een prijs voorleggen welke transparant is en die je meteen van ons in je mailbox krijgt. Dat betekent dat onze klanten onze berekening ook zelfstandig kunnen narekenen als ze dat willen. En daarom geven wij precies aan welke gegevens we voor je berekening gebruiken en wat we daaronder verstaan.

Het leukste deel van de offerte.

En tegelijk vinden wij het leukste deel van onze berekeningen wanneer we de offerte naar beneden voor je mogen bijstellen. Want dat betekent namelijk dat we op basis van jouw boedel je iets extra mogen aanbieden. Daarom stellen wij je pas gedetailleerde vragen nadat we je onze berekening hebben laten zien en alle uitgangspunten bekend zijn. Wij spelen namelijk graag open kaart. Vraag daarom altijd een prijs bij ontboedel.nl aan. De offerte is altijd vrijblijvend, je zit nergens aan vast en wij begeleiden je graag met duidelijke en heldere antwoorden op je eventuele vragen. Gewoon omdat het leukste deel van ons vak heel eenvoudig is:  Wij helpen mensen graag hun woning te ontruimen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Ontboedel.nl? Neem dan gerust contact met ons op!

Voer uw zoekwoord in