Wat je moet doen bij een professionele kantoorontruiming

Een professionele kantoorontruiming

Heb je een bedrijf en ga je binnenkort verhuizen? Of heeft je kantoor een complete make-over nodig? Dan heb je meestal te maken met een flinke klus. Een professioneel ontruimingsbedrijf, zoals Ontboedel.nl, in de arm nemen is dan geen overbodige luxe. Zij weten hoe ze de ontruiming het beste kunnen aanpakken. Ben je van plan om tijdens een ontruiming een professional in te schakelen? Dan is er een aantal dingen die je vooraf moet weten. In dit blog lees je meer over de aanpak van een vakkundig ontruimingsbedrijf en een aantal tips over wat je van tevoren kunt doen.

Maak duidelijke afspraken

Een van de eerste dingen die je bij het inschakelen van een ontruimingsbedrijf moet doen, is duidelijke afspraken maken. Wanneer je van te voren duidelijke afspraken maakt, zorg je voor een prettige samenwerking. Je bespreekt bijvoorbeeld de tijdsduur van de ontruiming en de uiteindelijke oplevering. Tevens vertellen de ontruimers je meer over de verwerking van afvalstoffen. Ook voor de specialisten van het ontruimingsbedrijf is het heel fijn om helderheid te krijgen over je ideeën van de ontruiming. Zij luisteren naar je en zorgen zo voor een ontruiming op maat.

Voorbereiden voor de ontruiming

Voordat de daadwerkelijke ontruiming plaatsvindt, moet het desbetreffende kantoor worden voorbereid. De papieren moeten worden verzameld in dozen en de meubels uit elkaar worden gehaald. Ook hierbij kun je vakmensen inschakelen. Het is vaak zwaar fysiek werk dat beter door een professional kan worden overgenomen. Naast de vakmensen kan het kantoorpersoneel ook vast een handje helpen. De eigen desk opruimen bijvoorbeeld. Of de bedrading van elektronica in een doos stoppen.

Het hergebruiken van afval

Professionals als bij Ontboedel.nl weten precies hoe ze een ontruiming moeten aanpakken. Zij gaan met veel zorg om met de spullen die zij meenemen. Zo ben je er zeker van dat waardevolle spullen niet beschadigd raken. Maar wat doet Ontboedel.nl met het afval dat vrijkomt tijdens ontruiming? ‘Afval’ dat gelijk te hergebruiken is, brengen wij bij diverse partijen die de spullen opknappen en restaureren. Ander afval proberen we ook zo veel mogelijk te hergebruiken. Op termijn of in een andere vorm. Zo weet je bij Ontboedel.nl dat je ‘afval’ in goede handen is.

Neem contact op met Ontboedel.nl

Wil je ook Ontboedel.nl inschakelen voor een gemakkelijke ontruiming van je kantoor? Of wil je eerst meer te weten komen over de tarieven en werkwijze van Ontboedel.nl? Dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar 06-12777339. Wij helpen je dan graag aan een stressloze ontruiming van je kantoorpand!