fbpx

Verhuizen vanaf een verdieping is geen probleem

Verhuizen vanaf een verdieping is geen probleem

Verhuizen vanaf 7 hoog? Alles is mogelijk

Woon je boven in een flatgebouw en ben je er eigenlijk wel klaar voor om een huis te kopen? Maar krijg je al rillingen als je denkt aan het hele gedoe rondom het ontruimen van je woning op de zevende etage? Geen paniek. Ook vanaf 7 hoog is het met de juiste middelen goed mogelijk om de verhuizing soepel te laten verlopen. Je moet alleen weten hoe je het moet aanpakken en je moet niet bang zijn om om hulp te vragen. Wij geven je de beste tips.

Zie in dat je hulp nodig hebt en vraag er vervolgens om

Soms is het moeilijk om in te zien en om toe te geven dat je hulp nodig hebt. Vaak begin je halsoverkop zelf aan iets en kom je er halverwege achter dat het eigenlijk helemaal niet lukt. Woon je dus bijvoorbeeld op de zevende etage en moet je je hoekbank naar beneden zien te krijgen? Bespaar jezelf dan de tijd en schakel professionals in. Zij hebben ervaring en kunnen goed inschatten of jouw grote meubels via bijvoorbeeld de trap of de lift naar beneden kunnen. Lukt dit niet? Dan beschikken zij over de juiste expertise om een andere oplossing te bedenken.

Wees niet bang voor de kosten: bespaar niet in het proces

Bang om professionals in te schakelen vanwege de kosten? Maak dan een eerlijke en juiste overweging. Krijgt u waar voor uw geld? En leveren die kosten je niet zeeën van tijd op en bovendien meer rust? Waarschijnlijk wel. Wanneer je een ontboedelbedrijf inschakelt, sta je er niet alleen voor en sta je sterker in je schoenen. En kosten als een extra container omdat er toch meer spullen waren dan gedacht? Dat zijn kosten waar je rekening mee moet houden. Wel weet je dan wel zeker dat jij de spullen niet hoeft op te ruimen en te vervoeren.

Heb je een huurwoning? Krijg dan ook hulp bij het schoon opleveren

Huur je een appartement op de zevende verdieping? Dan is het ook belangrijk dat jij deze volgens de opgestelde regels weer schoon oplevert. En dan gaat het vaak niet over een stofzuiger en een dweil door de woning halen. Wanneer je ons inschakelt, zorgen wij ervoor dat de woning volgens de regels wordt opgeleverd en je niet voor onverwachte kosten vanuit de verhuurder komt te staan. Je hoeft de schoonmaakmiddelen en andere benodigdheden dus niet de trap op en af te sjouwen: dit doen wij voor je! Zo wordt verhuizen vanaf 7 hoog toch een stuk makkelijker.

Related Posts

Voer uw zoekwoord in