Uw woning leegmaken (woningontruiming)

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw huis moet leegmaken. Ook wel woningontruiming genoemd en wij spreken dan liever over ontboedelen.  

U wilt bijvoorbeeld ontboedelen wanneer een woning na een overlijden leeggeruimd moet worden. Maar ook wanneer u gaat verhuizen van groot naar klein, of verhuizen naar een zorgwoning. Of gewoon wanneer u bijvoorbeeld snel uw huur woning leeg moet opleveren.

 
Regel het bij ontboedel.nl, woningontruimers met een hart.

Wij kunnen elke type woning leegmaken, van woonhuis, appartement tot aanleunwoning of zorgkamer. Wij voeren het werk met respect, discreet en betrouwbaar uit, we richten ons op zo veel mogelijk hergebruik van de spullen, kunnen snel schakelen én geven u gratis boedeladvies. Meestal kunnen we al snel een afspraak plannen. Woningontruimen kan veel stress geven en juist op dat vlak ontzorgen wij u wanneer wij uw woning ontboedelen. 

Het verlies van een dierbare is al ingrijpend genoeg. Vaak moet dan in een hele korte tijdsspanne ook nog eens de woning van de overledene leeg opgeleverd worden. Iets waar u in de rouwfase eigenlijk niet mee bezig wilt zijn. Dan is het fijn om te weten dat er hulp mogelijk is. Wij helpen u graag door de woning te ontboedelen na overlijden. We noemen het bewust ‘ontboedelen’ omdat wij respect hebben voor de spullen én het leven dat ze ondersteund hebben. Wij richten ons daarom op hergebruik van alle dierbare spullen en geven u desgewenst en gratis een boedeladvies. Zo bent u er zeker van dat niets van wat voor u van belang is ‘weggegooit’ wordt. Dit geeft u meer rust en meer tijd voor verwerking en voor de begrafenis die geregeld moeten worden. En wij ontruimen de woning netjes en professioneel voor u. 

Wij hebben de doelstelling dat uw inboedel voor 80% wordt gerecycled. Dat betekent dat de inboedel en de huisraad altijd door ons in delen wordt opgesplitst. Voor aparte, bijzondere, goede meubels, werken wij samen met partijen die daar vergoedingen voor kunnen bieden. Dan is het duidelijk zichtbaar het begin van een tweede leven. Die vergoeding bieden wij overigens aan u aan. Het deel van de boedel dat geen relevante economische waarde heeft bieden wij aan bij goede doelen zoals: kledingbank, kringloopwinkels, derde wereldlanden en overige goede doelen. Afval bestaat niet maar is er wel. Onbruikbare en kapotte spullen geven wij een tweede leven door deze terug te laten brengen tot grondstoffen welke dan weer hergebruikt worden voor nieuwe producten en daarmee werken we mee aan de circulaire economie. Hergebruik bij woningontruiming is iets wat ontboedel.nl daarom altijd nastreeft. Het woord ‘ruiming’ bij woningontruimen dekt namelijk niet de lading voor ons. Vandaar dat uw spullen een tweede leven krijgen wanneer u kiest voor ontboedelen. 

Meer lezen over hergebruik

Ontboedel.nl maakt huizen leeg voor particulieren. Dat is eigenlijk altijd ons uitgangspunt ook wanneer we zakelijke opdrachten uitvoeren. Natuurlijk werken we ook voor professionele bewindvoerders, makelaars, notarissen, woningbouwverenigingen, verhuurders, gemeenten, VVE’s , kloosters, hospices, bedrijven, expats etc. Wij weten wat daarbij belangrijk is. Een duidelijke offerte vooraf, een goede factuur achteraf en elke afspraak daartussen nakomen. Een nette oplevering van de woning zonder gedoe achteraf. Hebben wij de woning ontboedelt dan heeft u er verder geen omkijken meer naar. Bovendien geven we gratis boedeladvies. En kennen wij vrijwel alle eisen van verhuurders of woningeigenaren. De teams die we inzetten voor zakelijke opdrachten zijn hierop ingericht. Kortom Ontboedel maakt huizen leeg voor iedereen!

Meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Onze medewerkers helpen u graag. Wilt u meer weten? Bel of whatsapp ons. U kunt ook direct een offerte aanvragen. U krijgt dan snel reactie.

Vrachtwagen uitladen Ontboedel.nl uitruimen