Uw mooie spullen kopen

Wij kopen graag bijzondere aparte dingen. 

Als u bijzondere spullen heeft kunnen wij die kopen. Wij zijn altijd op zoek naar aparte meubels en bijzondere objecten.

Neem daarom contact met ons op om te bepalen of  wij u een goed bod kunnen doen.  Heel gemakkelijk per WhatsApp : (06) 127 77 339 met uw naam en een foto van het object en de plaatsnaam waar het object eventueel opgehaald kan worden. U krijgt dan snel reactie van ons.

Wij kijken graag met u mee naar een bijzonder object, aparte meubels, stoelen, banken, kasten, wandmeubels, lampen, tapijten, beelden, decoratieve objecten, kunst of kitsch, vintage, retro of antiek.

Onze bieding wordt bepaald door de marktvraag. Wij werken o.a. samen met BarbMama Design en andere partijen voor meubels van merken en ontwerpers uit de de jaren 50, 60, 70 en 80. Daar is het meeste vraag naar in de markt. 

Wanneer u die heeft en wij deze van u mogen kopen dan bespaart u zich tevens het gedoe van het zelf handelen en transporteren. Wij betalen geen vergoeding voor wit- en bruingoed, huisraad of meubels waarvan wij weten dat er geen relevante financiële waarde hebben.

U kunt ook ons formulier gebruiken om het eerste contact te leggen:

Vul details in zoals merk, ontwerper, conditie en dergelijke. U kunt ook via Whatsapp foto’s sturen.