U wilt toch ook duurzaam ontruimen?

Duurzaamheid is echt iets van deze tijd. Steeds meer mensen worden zich bewust van wat onze manier van leven met de aarde doet. Door spullen weg te gooien, wordt de aarde er niet beter op. Die mooie bank die voor de één misschien gedateerd is, kan voor de ander juist de ideale bank zijn. Wanneer u uw spullen weggeeft, maakt u iemand blij en geeft u uw spullen een tweede leven. Ook met recycling draagt u een steentje bij aan een beter milieu.
Ontboedel.nl geeft u graag tips over duurzame woningontruiming.

Onze tips voor duurzame woningontruiming

Een woning duurzaam ontruimen, hoe doet u dat eigenlijk? Ontboedel.nl zet enkele tips voor u op een rijtje:

  • Zoek uw spullen uit en kijk wat er eventueel nog bruikbaar is. Kan iemand anders hier nog plezier van hebben? Breng uw spullen dan naar de kringloopwinkel.
  • Heeft u bruikbare spullen en wilt u naast duurzaam bezig zijn ook daadwerkelijk een ander helpen? Denk dan eens aan het Leger des Heils of een AZC. Deze mensen zullen oprecht blij zijn met uw spullen.
  • Spullen gevonden die niet meer te gebruiken zijn? Recycling is de oplossing. Er zijn verschillende punten en bakken waar u uw spullen verantwoord kunt recyclen.
  • Organiseer een ruil en maak een openbaar event op internet. Op die manier kunt u van uw oude spullen afkomen en eventueel andere spullen verzamelen voor in uw nieuwe woning.
  • Laat uw woning ontruimen door een woningontruimingsbedrijf dat waarde hecht aan duurzaamheid en duurzaam verantwoord ondernemen.
  • En als laatste tip: probeer geheel duurzaam bezig te zijn door uw nieuwe meubilair ook tweedehands aan te schaffen. Wel zo goed voor het milieu!

Laat Ontboedel.nl uw woning ontruimen

Ontboedel.nl hecht veel belang aan duurzaamheid. Ons streven is maatschappelijk verantwoord ontboedelen. Wij zorgen samen met u dat uw resterende spullen worden hergebruikt en op een goede plek terechtkomen. Wanneer u uw woning door ons laat ontruimen, ontzorgen wij u volledig en werken we samen aan duurzaam hergebruik.

Heeft u interesse in het laten ontruimen van uw woning? Of wilt u meer weten over de diensten van Ontboedel.nl? Neem dan vandaag nog contact met ons op via info@ontboedel.nl of bel naar
06-12777339.