U verhuist naar een kleinere woning

Als u verhuist naar een kleinere woning kunt u meestal niet alles meenemen. Uw oude woning moet leeg worden opgeleverd, meestal zelfs ‘bezemschoon’.

Dat is veel en vaak zwaar werk. Soms moet het ook snel gebeuren. Wij kunnen u helpen met een kleine verhuizing én zorgen dat uw vorige woning netjes wordt ontruimt. Ontboedel.nl is een woningontruimer met een hart.

Er zit verschil in het verhuizen en het ontruimen van een woning. Ontruimen komt altijd achter verhuizen aan. Een nieuwe woning betrek je liever zonder de overbodig geworden spullen die nog in de oude woning staan. Maar de oude woning moet wel leeg opgeleverd worden, natuurlijk. Wij helpen u hiermee, want juist die overgebleven spullen uit de ‘oude’ woning daarin zijn wij gespecialiseerd. 

 

Onze klantenkring bevindt zich vaak in een levensfase waarin ze van een grotere naar een kleinere woning verhuizen. In de nieuwe woonomgeving kunnen dan vaak maar een paar spullen mee. Soms slechts een paar stoelen, een tafel,TV en een kast. Daar helpen wij u graag mee. Dat vinden wij zelf ook leuk omdat het voor ons als echt helpen voelt. Want terwijl wij de oude woning netjes leeg gaan maken, zitten onze klanten al lekker aan de koffie op hun nieuwe woonplek. 

 

Met kleine verhuizingen helpen we graag, voor een volledige verhuizing brengen wij u in contact met een verhuisspecialist waar we vaker me samenwerken. 

Meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Onze medewerkers helpen u graag. Wilt u meer weten? Bel of whatsapp ons. U kunt ook direct een offerte aanvragen. U krijgt dan snel reactie.

Vrachtwagen uitladen Ontboedel.nl uitruimen