Schakel ons in voor een zakelijke ontruiming

Als je met je bedrijf gaat verhuizen

Heb je voor je bedrijf een nieuwe, eventueel kleinere ruimte gevonden? De specialisten van Ontboedel.nl kunnen het oude pand voor je ontruimen! Wij laten deze ruimte leeg en bezemschoon achter. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar het oude pand en kun je je volledig richten op de nieuwe start in de nieuwe ruimte. Immers, een zakelijke verhuizing vraagt een hoop tijd en energie. Omdat de bedrijven toch door moeten gaan, zorgt zo’n verhuizing vaak voor veel stress en zorgen. Door het ontruimen aan ons uit te besteden, verloopt de verhuizing snel, netjes en zorgeloos. Lees verder om meer te ontdekken over een zakelijke ontruiming.

Ontdek onze diensten in zakelijke ontruimingen

Als je ons inschakelt voor een zakelijke ontruiming, dan zorgen wij dat alles volledig volgens jouw wensen verloopt. Om dit te verwezenlijken gaan we voorafgaand de ontruiming graag uitvoerig met je in gesprek. Tijdens deze ontmoeting horen we graag wat er precies moet gebeuren. Moet de oude inboedel bijvoorbeeld volledig verhuisd worden? Of mag alles afgevoerd worden? Wil je bepaalde elementen tijdelijk laten opslaan in een opslagruimte? Of mogen wij enkele meubelstukken aanbieden bij een veilinghuis? Dit kan jou zelfs nog een leuk financieel extraatje opleveren! Hoe dan ook, wij zorgen voor een perfecte oplossing die rekening houdt met de logistiek, de planning, jouw budget en de gewenste oplevering van de ruimte.

Tips voor een goede voorbereiding voor de verhuizing

Verhuizen als bedrijf is niet zomaar iets. Hoe beter deze verhuizing is voorbereid, hoe soepeler de ontruiming zal verlopen. Volg daarom onderstaande tips op:

  1. Beëindig de huidige huurovereenkomst of zet het huidige pand op tijd te koop
  2. Stel een projectcoördinator aan en zorg dat er een verhuisdraaiboek ontstaat
  3. Berg documenten met belangrijke, vertrouwelijke informatie alvast ergens op
  4. Inventariseer wat wel en niet mee hoeft te verhuizen naar het nieuwe pand
  5. Codeer alle verhuisdozen en zorg dat alles in de juiste dozen terechtkomt

Uiteraard kun je het inpakken van de dozen ook overlaten aan onze specialisten. Wij gaan altijd zeer discreet, betrouwbaar en netjes met de te verhuizen spullen om.

Schakel ons in voor een zakelijke verhuizing

Je ziet, die zakelijke ontruiming ligt bij onze specialisten in de juiste, professionele handen. Laat ons het pand ontruimen, zodat wij jullie snel, vakkundig en precies volgens de planning in het verhuisdraaiboek kunnen verhuizen. Bel naar 06-12777339 en maak een afspraak met ons voor een zakelijke ontruiming!