fbpx

Reviews

Klanten over ontboedel.nl

Klanten beoordelen ontboedel.nl met reviews na verrichte ontruimingen na hun verhuizing, of wanneer ze spullen wilden aanbieden aan ontboedel.nl.

"

Beste ontboedel mensen, De simpele dingen goed doen dat is al moeilijk genoeg toch? Bedankt voor alles. Wij waren erg verrast toen we een schilderij van tante kregen, waarvan jullie het huis hebben leeggemaakt. Ze blijkt het gemaakt te hebben van onze overleden moeder. Wij wisten dit niet. Knap dat jullie dit als persoonlijk item zagen en dit in de box terug hebben gegeven aan ons. Het hangt nu bij ons in de gang. Heel blij mee. (los van het harde werk dat jullie verricht hebben).

Elke

"

Ja het ging goed hoor. Ik was zelf op visite omdat ik het niet echt wilde zien, maar einde van de dag was het hele appartement leeg. Wel een klus hoor voor de mannen zo van 7 hoog alles naar beneden brengen. De extra container was even een momentje van teleurstelling, je hoopt toch dat het minder is. Maar eerlijk is eerlijk er stond gewoon heel veel in en het moest toch weg, dus eigenlijk wist ik het zelf vooraf ook al wel. Bedankt ontboedel.nl ik had het nooit zelf kunnen doen.

Theresa

"

Ontboedel.nl komt zijn beloften na. Met alle respect voor de emotionele kant van de ontboedeling benaderen zij de opdrachtgever(s) transparant, met alle geduld en alle begrip voor persoonlijke wensen, om vervolgens op een indrukwekkende wijze in een zeer kort tijdbestek de ontboedeling te voltooien. Zonder uitzondering hebben alle medewerkers ons constant uiterst vriendelijk bejegend. Het bedrijf is absoluut een aanrader voor iedereen die zich genoodzaakt ziet een volledig ingericht huis in een kort tijdbestek leeg te moeten opleveren.

Mario

"

Alle heren van Onboedel.nl, wat een snelle top service.Zeer nette betrouwbare partij die je in een moeilijke tijd na overlijden van een dierbare keurig netjes helpen. Zelfs in het weekend stonden ze voor ons klaar met raad en daad, wat een hele fijne ervaring was. Ga zo door. Bedankt namens de gehele familie.

Leo

"

Even een terugkoppeling hoe zaken gisteren gelopen zijn. De timing was prima en het uitzoeken en afvoeren is prima verlopen . Het is toch meer werk dan ik in eerste instantie had verwacht maar het ploegje was erg plezierig en heeft stug doorgewerkt . Om ca 14.00 waren we gereed en ging de deur dicht. Namens de familie bedankt voor de correcte afhandeling en bedank de werkers namens ons.

Lillian

"

Dag ontboedel.nl. De ontruiming is zeer goed verlopen. We zijn zeer tevreden. En bedankt dat jullie ons zo fantastisch hebben geholpen. Succes met jullie bedrijf.

Janny

"

Perfecte service, snel, schoon en efficient. Een hele zorg uit handen genomen. Ik kan ontboedel.nl van harte aanbevelen.

Derek

Voer uw zoekwoord in