fbpx

Persoonlijke items bij woning ontruimen

Black box service van ontboedel.nl.

Het huis moet leeg. Moet je dan eerst zelf de gehele boedel uitpluizen? Het hoeft niet maar toch adviseren wij om vooraf te zoeken in de boedel naar dat item dat voor jou juist zo van belang is. Wij kijken dan in het werk nog een keer of we persoonlijke items tegenkomen.

Zat je herinnering bij het porselein waaruit je altijd koffie dronk? Of juist bij een oude LP, het hele zilverbestek of een cadeau dat je op je 18e verjaardag kreeg. Wij adviseren je om dat soort items uit de boedel te halen. Dit soort herinneringen herkennen wij natuurlijk niet als wij professioneel met de boedelitems aan het werk gaan voor je.

Wij schatten algemener in en komen daarbij geregeld persoonlijke items tegen, die nog ergens diep in de boedel bleken te zitten. Dat kan van echt van alles zijn. Alles waarvan wij denken dat het persoonlijk is verzamelen wij voor je.  Denk aan verlopen paspoorten, bankpasjes, een trouwring, het kaartpotje of soms zelfs een zelfgemaakt schilderij, foto’s of een schoolrapport. Wij verzamelen het in een doos voor je. Deze doos overhandigen wij je na afloop van onze werkzaamheden. Ons vakjargon voor de doos is ‘de black-box’.

Respectvol werken betekent voor ons dat we jouw wensen zoveel mogelijk volgen. Wil je de black box met persoonlijke items liever niet terug? Dan zorgen wij er voor dat de spullen anoniem gemaakt worden en daarna vernietigd.

Komt het voor dat jullie geen black box kunnen vullen?
Ja dat komt voor. Veelal omdat mensen dan zelf al deze dingen al uit de boedel gehaald hebben. En dan is het toch fijn om te weten dat ontboedel.nl ook nog een keer gezocht heeft en niets heeft gevonden!

Meer info over ontruimen en persoonlijke spullen uit de boedel? Vraag ons hoe de ontboedel black box werkt.

ontboedel.nl black box persoonlijke items

Voer uw zoekwoord in