Persoonlijke items bij woning ontruimen

Black box service van ontboedel.nl.

Het huis moet leeg. Moet u dan eerst zelf de gehele boedel uitpluizen? Wij adviseren u om vooraf heel specifiek te zoeken naar dat item wat voor u van belang is. Wij kijken dan in het werk nog een keer of we persoonlijke items tegenkomen. Zat uw herinnering bij het porselein waaruit u altijd samen koffie dronk? Of juist bij een oude LP, het hele zilverbestek of een cadeau dat u op uw 18e verjaardag kreeg. Wij adviseren u om dat soort items uit de boedel te halen. Dit soort herinneringen herkennen wij natuurlijk niet. Wij schatten algemener in en komen daarbij geregeld persoonlijke items tegen, die nog ergens diep in de boedel bleken te zitten. Dat kan van echt van alles zijn. Bijvoorbeeld verlopen paspoorten, bankpasjes, een trouwring, het kaartpotje of soms zelfs een zelfgemaakt schilderij, foto’s of een schoolrapport. Wij verzamelen het in een doos voor u. Deze doos overhandigen wij na afloop van onze werkzaamheden. Ons vakjargon voor de doos is ‘de black-box’. Respectvol werken betekent voor ons dat we uw wensen zoveel mogelijk volgen. Wilt u de black box met persoonlijke items liever niet terug? Dan zorgen wij er voor dat de spullen anoniem gemaakt worden en daarna vernietigd.

Komt het voor dat jullie geen black box kunnen vullen?

Ja dat komt voor. Veelal omdat mensen dan zelf al deze dingen al uit de boedel gehaald hebben. En dan is het toch fijn om te weten dat wij ook nog een keer gezocht hebben. 

ontboedel.nl black box persoonlijke items

Meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Onze medewerkers helpen u graag. Wilt u meer weten? Bel of whatsapp ons. U kunt ook direct een offerte aanvragen. U krijgt dan snel reactie.