Ook voor het ontruimen van een bovenwoning

Laat ons de bovenwoning ontruimen

Staat er een woningontruiming in de planning voor een bovenwoning? Voor de specialisten van Ontboedel.nl is dat geen probleem. Wij zetten alles op alles om deze ontruiming zo snel, vakkundig en netjes mogelijk te volbrengen. Hiervoor zetten wij desnoods een verhuislift in. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we de kosten voor jou nog prima betaalbaar houden. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat jij nu waarschijnlijk wel genoeg aan je hoofd hebt. Kortom, besteed die ontruiming van de bovenwoning eenvoudig aan ons uit!

Wij ontruimen elk soort woning

Wij vinden dat een bedrijf zichzelf geen woningontruimer mag noemen als ze niet elk soort woning kunnen ontruimen. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we over de juiste middelen, mensen en kennis beschikken, waardoor we elk soort woning kunnen ontruimen. Dus ook die bovenwoning! Vaak beschikt het pand waarin een bovenwoning of hooggelegen appartement zit in elk geval over een trappenhuis. Veel spullen kunnen we eenvoudig verplaatsen via het trappenhuis. Maar zware meubels zoals kasten en banken? Dat wordt een ander verhaal. Zeker als je deze meubelstukken wilt verhuizen en niet wilt laten afvoeren, is het essentieel dat deze meubels netjes en zonder krassen of butsen het pand verlaten. Soms kan het dan noodzakelijk zijn dat we hier een verhuislift voor inschakelen.

Moet de woning bezemschoon worden opgeleverd?

Zit het ontruimen van de bovenwoning erop? Dan kunnen wij, indien je dat wenst, er ook meteen voor zorgen dat deze weer in de juiste staat wordt gebracht. Moeten er misschien nog wat muren of plafonds gesausd of geschilderd worden? Is het nodig verlijmde vloeren te verwijderen? En wil je graag dat wij het pand grondig schoonmaken? Ook die taken kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen er graag voor dat het pand leeg, netjes en bezemschoon opgeleverd kan worden. Hierdoor hoef jij je er niet meer druk om te maken. Om onze unieke aanpak nog duidelijker te maken, zetten we onze voordelen nog even voor je op een rij:

  • Ervaren ontruimers
  • Duurzame werkwijze
  • Respectvolle aanpak
  • Heldere prijsafspraken
  • Eerlijke teruggaveregeling

Met die teruggaveregeling bedoelen we dat we graag een eerlijke prijs bieden voor spullen van nog enige waarde.

Schakel ons in om je bovenwoning te ontruimen

Wil jij jouw bovenwoning vlot, vakkundig en voor een scherp tarief laten ontruimen? Bel dan naar 06-12777339 en maak een afspraak met onze ontruimers. Wij verzorgen graag de complete ontruiming van jouw bovenwoning!