Onze beste tips bij een woningontruiming

Help, ik laat mijn woning ontruimen!

Een woning laten ontruimen is niet iets wat u zomaar doet. Gaat u verhuizen of samenwonen? Dan is dat uiteraard hartstikke leuk! Soms kan er echter ook sprake zijn van een overlijden, wat een woningontruiming weer in een ander daglicht zet. In alle gevallen wilt u uiteraard weten hoe u zo snel en efficiënt mogelijk uw woning kunt laten ontruimen. Ontboedel.nl geeft u hier graag tips over!

Tips bij het ontruimen van uw woning

Wanneer u uw woning ontruimt, kunt u ervoor kiezen dit zelf te doen door uw spullen te verkopen via internet. U kunt ook zelf op zoek gaan naar opkopers voor uw spullen. Denk bijvoorbeeld aan kringloopwinkels, antiekzaken of andere bedrijven. Kiest u ervoor om uw woning te laten ontruimen door een woningontruimingsbedrijf, dan zijn er enkele tips om rekening mee te houden. Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

  • Zorg dat u van tevoren duidelijke afspraken maakt met het ontruimingsbedrijf
  • Maak een heldere vaste prijsafspraak, zodat u niet voor verrassingen komt te staan
  • Maak vooraf een lijst met de spullen die u graag wilt houden, welke spullen er weggegooid mogen worden en welke spullen bestemd zijn voor de verkoop
  • Zorg voor een goede bereikbaarheid op de dag van de woningontruiming
  • En niet geheel onbelangrijk: wijzig uw huidige inboedelverzekering of laat deze stopzetten

Woning laten ontruimen door Ontboedel.nl

Bij Ontboedel.nl wordt u geheel ontzorgd. U kunt uw woning gerust door ons laten ontruimen. Wij komen bij u langs en inventariseren vooraf uw inboedel. Vervolgens worden de kosten van de ontruiming berekend en wordt er geld geboden op de aparte stukken. Nadat u akkoord bent, wordt er een datum gepland en gaan wij aan de slag met de ontruiming. U kiest voor Ontboedel.nl, omdat wij uw eigendommen op waarde schatten en de meest gunstige ontruimingskosten voor u berekenen. Hierdoor kunnen wij u een financieel extraatje bieden. Wij gaan op een respectvolle manier met uw voorwerpen om en kunnen al binnen 5 werkdagen starten met de ontruiming. Ontboedel.nl hecht net als u waarde aan duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ontboedelen is ons streven. U kunt van ons dan ook werk van uitstekende kwaliteit verwachten!

Contact opnemen

Wilt u uw woning laten ontruimen door Ontboedel.nl? Of heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan snel contact met ons op via info@ontboedel.nl of bel naar 06-12777339.