fbpx

Moeite met het ordenen van je spullen? Wij voorzien je van de beste tips

Moeite met het ordenen van je spullen? Wij voorzien je van de beste tips

Door de dozen het bos niet meer zien? Wij helpen je verder

Soms is het slimmer om niet direct te beginnen met op te ruimen, maar om eerst alles op een rijtje te krijgen. Begin je binnenkort aan een verhuizing of wordt je woning om een andere reden ontruimd? En heb je hulp ingeschakeld? Dan betekent dat niet dat je zelf niet kan helpen. Je kunt namelijk als voorbereiding op onze woningontruimingen zelf van tevoren al goed hebben nagedacht over de spullen in je huis. Een goede ordening is namelijk het halve werk! Wij geven je de beste tips om je spullen het beste te ordenen.

Koop de juiste hoeveelheid dozen

Niets is vervelender dan terug naar de winkel moeten voor extra dozen wanneer je net lekker in de ‘opruim flow’ zit. Koop daarom van tevoren beter teveel dan te weinig dozen. Je kunt ze namelijk met de aankoopbon makkelijk terugbrengen! En soms verkijk je je nog wel eens in hoeveel dozen je met gemak gebruikt. Kan je nou moeilijk de inschatting maken? Koop er dan bijvoorbeeld 50 in en kijk hoe ver je komt. Zijn dit er echt veel te weinig? Ga dan een keer terug naar de winkel en koop het dubbele. Zo weet je zeker dat je voorlopig niemand vijf keer terug hoeft te sturen terwijl je zelf ondertussen niks kan doen zonder de dozen.

Maak de dozen niet te vol en geef ze labels

Maar zoveel mogelijk proppen in elke doos? Niet doen. Je kunt ze uiteindelijk niet tillen en dit gaat je meer werk kosten dan 10 dozen van minder gewicht verplaatsen naar de verhuiswagen. Daarnaast is het slim om de dozen labels te geven. Label de dozen eerst op plek: horen de spullen in de keuken of staan ze in de woonkamer? Zo kun je bij het uitladen erg makkelijk de dozen meteen naar de goede plek sjouwen. Je kan de dozen bijvoorbeeld labelen door ze een kleurtje te geven. Heb je de keukenspullen een groene kleur gegeven, maar wil je onderscheid maken tussen keukenmachines en bestek? Dan kan je ze na de kleur een nummer of een afkorting geven! Kost even wat tijd, maar dit win je dubbel en dwars terug tijdens het uitpakken.

Wij helpen je graag verder

Alles geordend? Dan helpen wij je graag verder met het verplaatsen van je perfect geordende dozen! Ook delen we graag meer tips met je, zodat verhuizen lang niet meer zo vervelend is. En heb jij nou de gouden tip? Deel deze dan met ons en de rest van Nederland en maak het elkaar gemakkelijker.

Related Posts

Voer uw zoekwoord in