Huis leegmaken Waalwijk

Een huis leegmaken via Ontboedel.nl in Waalwijk

Ben je in Waalwijk op zoek naar een professioneel ontruimingsbedrijf voor een huis leegmaken? Benader dan de experts van Ontboedel.nl. Wij behandelen je spullen met veel liefde en aandacht. Je kunt ons inschakelen om een huis leeg te maken, bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare. Of wanneer je verhuist van groot naar klein. En bijvoorbeeld wanneer je ouders van een ‘gewone’ woning verhuizen naar een bejaardenwoning of ouderen-tehuis of andere zorginstelling. Wil jij ons ook inschakelen als ontruimer? Neem dan contact met ons op door vanuit Waalwijk te bellen of whatsappen naar 06-12777339.

Je huis leegmaken in Waalwijk

Wanneer je een huis wilt laten leegmaken in Waalwijk, wil je dat de inboedel met veel respect en liefde wordt behandeld. Bij Ontboedel.nl vinden we dat ook heel belangrijk. Onze ontruimers handelen hiernaar tijdens hun werk. Weet je na en verhuizing niet wat je met de meubels aanmoet? Wij zijn meubel expert en adviseren je graag over de boedel. Wanneer het nodig is kunnen wij al binnen 5 dagen een afspraak met je maken in Waalwijk. En wij rekenen een vaste prijs per m².

Heb je nog meubels uit de jaren vijftig, zestig, of zeventig?

Primair richten wij ons op zoveel mogelijk hergebruik van alles wat we uit jouw woning ontboedelen. 80% wordt aangeboden voor hergebruik, dat kan zijn onbewerkt en direct hergebruik of hergebruik via recycling. Het moet gek zijn wanneer wij geen goede herbestemming vinden. Waardevol hergebruik dus. Toch bieden wij soms ook wat geld op stukken uit je inboedel. Voornamelijk op (design) meubels uit de jaren vijftig, zestig of zeventig. Van ons krijg je dan uiteraard een eerlijke prijs voor die meubels en dat verrekenen wij transparant en zichtbaar op je offerte met de kosten die wij maken met onze dienstverlening. Wil je ook een afspraak maken met ons? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Huis leegmaken na overlijden

Nabestaanden moeten veel regelen na het overlijden van een dierbare. Bijvoorbeeld het huis leegmaken en het opruimen hiervan. Vaak op een moment (te) snel na het overlijden en wanneer je hoofd er helemaal niet naar staat. Gelukkig willen wij van Ontboedel.nl het huis leeg maken voor je. Wij zullen het huis respectvol leegmaken na het overlijden van je naaste. Neem contact met ons op wanneer je meer informatie wenst over onze diensten en het leeg opleveren van de woning.

Neem contact met ons op vanuit Waalwijk

Wil je ons aan het werk zetten tijdens een huis leegmaken in Waalwijk? Wij staan graag voor je klaar om een woning te ontruimen, bijvoorbeeld na een overlijden. Bel of whatsapp ons direct via 06-12777339. Je kunt ook mailen naar info@ontboedel.nl. Wij maken dan snel een afspraak met jou in Waalwijk. En wanneer je direct wilt weten wat een ontruiming kost is Waalwijk klik je hier.