Huis leegmaken s-Hertogenbosch

Een huis leegmaken in Den Bosch

Ben je in Den Bosch op zoek naar een bedrijf dat op een integere manier een huis kan leegmaken? Dan ben je bij Ontboedel.nl aan het juiste adres. Wij zijn namelijk in staat een huis respectvol leeg te maken (ook na een overlijden). Wij maken huizen in Den Bosch leeg van mensen die van groot naar klein verhuizen. Ook bij verhuizen van een ‘gewone’ woning naar een zorgomgeving is Ontboedel.nl in Den Bosch actief. Wil jij meer te weten komen over onze diensten op het gebied van huis leegmaken? Lees dan snel verder of neem direct contact op door vanuit s-Hertogenbosch te bellen of whatsappen naar 06-12777339.

Laat jouw huis leegmaken in Den Bosch

Wij vinden het belangrijk dat het huis leegmaken op een integere en nette manier wordt uitgevoerd. Onze ontruimers handelen hier dan ook naar. Daarnaast zijn wij meubel experts en kunnen we heel goed inschatten hoe en waar we jouw meubels kunnen onderbrengen voor hergebruik. Wij adviseren je graag en kunnen indien nodig al binnen 5 dagen bij je langskomen. Je krijgt bij ons een vaste prijs per m² voor het opruimen.

Heeft u nog unieke meubels staan?

In elke ontruiming richten wij ons allereerst op het hergebruik. Wij maken verschil in geldelijke waarde en herbruikwaarde. Maar hergebruik wordt naar onze mening in de nabije toekomst waardevoller dan een geldelijke vergoeding. Toch hebben wij ook een liefde voor (design) meubels uit de jaren vijftig zestig en zeventig. Wij knappen de meubels op indien nodig en we kunnen je er een vergoeding voor bieden direct zichtbaar op je offerte. Wij bieden een eerlijke prijs en deze vergoeding trekken we af van de kosten van de ontruiming. Maak dus snel een afspraak met ons vanuit s-Hertogenbosch.

Huis leegmaken na overlijden

Wanneer je een dierbare hebt verloren, moet je veel regelen en komt er veel op je af. Wij bij Ontboedel.nl begrijpen dit. Daarom willen wij je graag helemaal ontzorgen wat betreft het huis leegmaken. Wij zullen dan ook de woning respectvol leegmaken na een overlijden. Je kunt ons dan eenvoudig en vertrouwd inschakelen. Op dit moment bieden wij 80% van alles wat uit een woning komt aan voor hergebruik. Ook van hetgeen anderen afval noemen. Dus wij gooien nooit zomaar iets weg. We helpen graag. Wat zijn jouw wensen? Geef ze aan ons door.

Huis leegmaken? Bel of mail vanuit Den Bosch

Wil je een huis leeg laten maken in s-Hertogenbosch door de ontruimers van Ontboedel.nl? Maak dan snel een afspraak. Wij helpen je ook wanneer je een huis wilt leegmaken na een overlijden. Ook zorgen wij voor het leeg en bezemschoon opleveren van de woning in Den Bosch. Neem contact met ons op door te bellen of whatsappen naar 06-12777339. Mailen kan naar info@ontboedel.nl. Wij helpen je graag in s-Hertogenbosch.