Huis leegmaken Etten-Leur

Ontboedel.nl voor hulp bij een huis leegmaken in Etten-Leur

Woon je in Etten-Leur en moet of wilt u uw huis leegmaken? Bij Ontboedel.nl ben je aan het juiste adres. Als ontruimingsbedrijf staan wij bekend om onze integere en nette manier van werken. Wanneer wij een huis leegmaken, bijvoorbeeld na een overlijden, zullen wij dit altijd op een respectvolle manier doen. Blijken wij tijdens het leegruimen en leeg opleveren van de woning enkele meubels interessant te vinden? Dan stellen wij hier eventueel een vergoeding voor beschikbaar. Wil je ons inschakelen? Maak een afspraak door te bellen of te whats-appen naar 06-12777339.

Een huis leegmaken in Etten-Leur

Wanneer je een huis wilt leegmaken, vind je het belangrijk dat er respectvol wordt omgegaan met de meubels. Onze ontruimers zullen altijd op een integere en nette manier te werk gaan en nooit zomaar wat weggooien. Zien wij tijdens het opruimen en leeg maken van het huis een apart meubel staan? Dan willen wij deze wellicht van je overnemen. Lees verder wanneer je meer te weten wilt komen over onze diensten als woningontruimers met een hart.

Meer dan alleen een huis leegmaken

Soms komt het voor dat we tijdens het leegmaken van een huis interessante meubels zien staan. In enkele gevallen willen wij deze dan kopen. Wij bieden hier dan een eerlijke vergoeding voor, die we van onze rekening voor het leegruimen zullen aftrekken. Wanneer je het wenst, kunnen wij al binnen 5 dagen bij je langskomen. Wat betreft meubels hebben wij een voorliefde voor (design) meubels uit de jaren vijftig, zestig of zeventig. Wij zullen de meubels opknappen en klaarmaken voor hergebruik.

Een huis leegmaken na overlijden

Ook na het overlijden van een dierbare moet er vaak een huis leeggemaakt worden. Wij van Ontboedel.nl zien het als onze taak om je op dit gebied te ontzorgen. Doordat wij een huis netjes leegmaken na het overlijden, weet je zeker dat er geen persoonlijke spullen ergens belanden waar ze niet thuishoren. Bij elk huis leegmaken streven wij naar tachtig procent hergebruik van alles wat we uit de woning halen. Bel of mail ons vanuit Etten-Leur en geef je wensen wat betreft het huisleegmaken aan ons door.

Neem contact op vanuit Etten-Leur

Wil je ook een afspraak maken met Ontboedel.nl in Etten-Leur voor een huis leegmaken? Wij staan graag voor je klaar om een huis leeg te maken na een overlijden. Neem contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 06-12777339. Mailen is mogelijk via e-mailadres info@ontboedel.nl. Wij maken zo snel mogelijk een afspraak met je in Etten-Leur.