Huis leegmaken Breda

Een huis leegmaken in Breda

Woon je in Breda en zoek je een bekwaam bedrijf dat een huis leegmaken op een integere manier kan uitvoeren? Maak dan kennis met Ontboedel.nl. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen wanneer je een huis respectvol wilt leegmaken na een overlijden. Maar natuurlijk ook wanneer je verhuist van groot naar kleiner of naar bijvoorbeeld een zorgwoning. Of simpelweg wanneer je je huurwoning in Breda en omgeving verlaat. Heb jij interesse in een van deze diensten of wens je meer informatie? Lees dan snel verder of maak direct een afspraak vanuit Breda door te bellen naar 06-12777339.

Wij maken uw huis leeg in Breda

Als ontboedelbedrijf vinden wij het heel belangrijk dat het huis leegmaken op een respectvolle en nette manier wordt uitgevoerd. Onze ontruimers zullen dan ook op een integere manier te werk gaan. Wij vinden het net zo belangrijk dat meubels en inboedel voor hergebruik in aanmerking komen. We streven naar 80% hergebruik van alles wat we uit de woning halen. Wij vragen een duidelijke prijs per m² en kunnen soms al binnen 2 uur een berekening aanbieden.

Als wij interessante meubels aantreffen

Treffen wij tijdens het leegruimen interessante meubels aan? Dan willen wij hiervoor wellicht een vergoeding beschikbaar stellen. Deze trekken wij dan van onze rekening voor het leeg maken van het huis in Breda af. Wij hebben een voorliefde voor (design) meubels uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. Wij maken de meubels schoon, knappen ze op en maken ze helemaal klaar voor hergebruik. Dat levert je een financieel extraatje op. Bel ons vanuit Breda en maak direct een afspraak.

Een huis leegmaken na een overlijden

Na het verlies van een naaste, moet er veel geregeld worden. Ontboedel.nl kan je op het vlak van een huis leegmaken helemaal ontzorgen. Wij denken graag met je mee wanneer je de woning wilt leegruimen na het overlijden. Dit gebeurt op een nette en respectvolle manier. Maak een afspraak en wij komen langs voor het opruimen, leeg maken en leeg opleveren van het huis.

Bel of mail voor een huis leegmaken in Breda

Wil je ook een afspraak met ons maken voor het leegmaken van een huis in Breda? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag. Bijvoorbeeld wanneer je een huis respectvol wilt leegmaken na een overlijden. Je kunt ons bellen via het nummer 06-12777339. Je kunt ook mailen naar info@ontboedel.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je langs in Breda.